Szabadidő

Te kibírnád Superman edzéstervét? – videó

Hiába a számítógépes grafika, az ikonikus szuperhőst alakító színésznek alaposan meg kellett izzadnia, hogy méltó legyen Superman figurájához.

Henry Cavill először a 2013-as Az acélember című DC-filmben bújhatott Clark Kent, illetve szuperhős alteregója bőrébe. A brit származású színészt a Tudorok című kosztümös sorozatból ismerhették meg a hazai film- és tévérajongók, világhírre azonban egyértelműen a képregényhős szerepében tehetett szert.

Cavill azóta már két másik filmben is feltűnt a köpenyes igazságosztó szerepében. A Batman vs. Superman, illetve a DC-univerzumot egy filmbe tömörítő Az Igazság Ligája címűben is, amely a konkurens Marvel Bosszúállók-jára adott választ.

Nemrég került fel a Mashable Twitterére az alábbi videó, amelyen bemutatják, hogy Cavillnek milyen izzasztó felkészülésen kellett átesnie Superman szerepéért. Már nézni is fárasztó a húzódzkodásokat, a súlyokkal történő guggolást vagy épp békaügetést, a lépcsőkön való futást vagy épp a nehéz láncok emelgetését – hogy a súlyzózásról vagy bokszedzésekről már ne is beszéljünk.

A videó szerint Cavill fél éven keresztül minden álló nap 2,5 órán át gyúrta ki magát, hogy tökéletes Superman válhasson belőle. A filmben – és a videón is – látható félmeztelen jelenetek tanúsága szerint pedig nem végzett félmunkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top