nlc.hu
Sztárok

Roberto Favaro saját főzőműsora

Saját online főzőműsort kapott Ábel Anita vőlegénye, Roberto Favaro

Az ország egyik legnagyobb magyar tulajdonú élelmiszer-drogéria üzletlánca saját főzőműsort indít.

Roberto Favaro, avagy a barátai által csak egyszerűen Robiként ismert szabadszellemű gasztrotanácsadó nem mindennapi utat járt be az EcoFamily által indított önálló főzőműsoráig. Szülei válása után mindössze 17 évesen döntött úgy, hogy követi a Magyarországra letelepedett édesapját.

Az azóta eltelt mintegy 20 évben vállalkozóként ért el sikereket, gyárat nyitott Beregszászon, míg a főzéssel 2006 óta foglalkozott komolyabban, akkor nyitotta meg első éttermét. Azóta is ez tölti ki mindennapjait és mára büszkén hirdeti, hogy a szenvedélye lett a munkája. Most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett a gasztronómia területén, ugyanis Youtube-on indíthatott önálló főzőműsort. Az online műsor lényege, hogy finom, egészséges, de könnyen elkészíthető ételeket készít olaszos temperamentummal, magyaros tálalásban.

Roberto Favaro

Fotó: Youtube

Itt nem a grammokon és a szigorúan követendő recepteken van a hangsúly, hanem azon, hogy jót és jól főzzön olyan alapanyagokból, amelyeket az üzletláncnál is be tud szerezni. A cél, hogy példát mutasson, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan összedobni változatos, de mégis egészséges ételeket azoknak, akiknek a tudatosság és a fenntarthatóság is fontos szempont még a főzésnél is.

„Nagyon örültem a felkérésnek és főleg annak, hogy egy nagyon jó életfelfogású üzletlánctól érkezett a megkeresés. Bár a gasztronómia számos területén kipróbáltam magam, de valójában ez az első médiaszereplésem. Remélem, hogy a nézőknek is át tudok adni egy mediterrán életérzést, vagyis azt, hogy egy picit lassuljunk vissza a hétköznapokban és hagyjunk időt magunknak arra, hogy megéljük a pillanatot. Nálam a főzés aktív pihenés, amiben benne van az alkotás öröme. Csupa olyan ételt készítek el, amelyek egyszerűek, bárki számára elkészíthetőek és egyfajta inspirációként is hathatnak az érdeklődőknek” – mondta el az új főzőműsor kapcsán Roberto Favaro.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top