Fordulat Kevin Spacey szexuális zaklatási ügyében

nlc | 2019. Július 18.
Egy telefon lehet az ügy legfontosabb bizonyítéka, de eltűnt.

Ejtette a vádat az ügyész Kevin Spacey zaklatási ügyében, amelyben a kétszeres Oscar-díjas színészt azzal vádolják, hogy 2016-ban egy bárban alkoholt vett egy 18 éves fiúnak, majd szexuálisan zaklatta – írja a Guardian.

A színészt zaklatással vádló férfi nem tett vallomást azokról az üzenetekről és képernyőfotókról, amelyek a védelem szerint bizonyítanák Spacey ártatlanságát.

Kevin Spacey egy kerületi bíróságra érkezik meghallgatására a Massachusetts állambeli Nantucketben 2019. január 7-én (Fotó: MTI/EPA/C. J. Gunther)

A fiatalember azt állította, hogy a telefont – amely az állítólagos zaklatás napján nála volt – elhagyta, ám nem törölte az üzeneteket és nem manipulálta a képernyőképeket. Ám miután emlékeztették arra, hogy a bizonyítékok módosítása bűncselekmény, megtagadt a vallomástételt, így ejtették a vádakat.

Kevin Spacey ellen tavaly decemberben emeltek vádat az ügyben. A színész az elejétől ártatlannak vallotta magát, és azt mondta, nem fogja megfizetni az árát annak, amit nem követett el.

Exit mobile version