Sztárok

Tíz perc után távozott a bíróságról a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey

A vád szerint a színész egy 18 éves fiút fogdosott egy bárban.

Magángéppel érkezett a Massachusetts állambeli Nantucket-szigetre a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey a perének tárgyalására.

A színész ügyvédje korábban azt kérte a bíróságtól, hogy védencének ne kelljen jelen lennie, ám ezt elutasították. A hétfői meghallgatás alig 10 percig tartott, utána távozhatott – írja a BBC.

Kevin Spacey, szeméremsértéssel és bántalmazással vádolt amerikai színész egy kerületi bíróságra érkezik meghallgatására a Massachusetts állambeli Nantucketben 2019. január 7-én (MTI/EPA/C. J. Gunther)

A kétszeres Oscar-díjas színészt azzal vádolják, hogy 2016-ban a nantucketi Club Car bárban alkoholt vett egy 18 éves fiúnak, majd szexuálisan zaklatta.

A fiú elmondása szerint Spacey fogdosta, amikor a zongora mellett álltak. Állítólag videófelvétel is készült az esetről, amelyet a fiú Snapchaten elküldött a barátnőjének.

A vádat Heather Unruh tévés műsorvezetőnek, a fiú anyjának állításaira alapozták, aki 2017-ben vádolta meg az amerikai színészt azzal, hogy fiát szexuálisan zaklatta.

A következő tárgyalás március 4-én lesz, ám azon már nem kell Spacey-nek megjelennie, elég, ha telefonon elérhető. Ha bűnösnek találják, akár 5 év börtönt is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top