Sztárok

Kevin Spacey-botrány: az egyik áldozat videót készíthetett a zaklatásról

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt szexuális bűncselekményekkel vádolják. Első bírósági tárgyalása január 7-én lesz.

Videó készülhetett arról, ahogy Kevin Spacey egy kamasz fiút zaklatott – írja az Index. A kétszeres Oscar-díjas színészt több mint egytucatnyian vádolták meg szexuális bűncselekményekkel, első bírósági tárgyalása január 7-én lesz.

Fotó: Europress

A vád szerint Spacey 2016-ban egy nantucketi bárban leitatott egy 18 éves fiút, majd a nadrágjába nyúlt, és megfogta a nemi szervét. A fiú – aki azt mondta magáról, hogy 23 éves, mert Amerikában csak 21 éves kortól lehet legálisan alkoholt vásárolni – a bárban dolgozott, és miután lejárt a műszakja, bemutatták a menedzserével együtt ott szórakozó színésznek.

A vád szerint az este egy pontján Spacey megfogta a fiú derekát, majd lehúzta a nadrágja cipzárját, és hozzádörgölte a péniszét. A vádló azt mondja, nem tudta, mitévő legyen, ezért Snapchaten küldött egy, a zaklatásról készült videót a barátnőjének. Spacey ezután kiment a mosdóba, a fiú pedig elhagyta a bárt.

A vádló barátnője szerint a videón látszott, ahogy Spacey megfogja a fiú „nadrágjának elejét az ölénél”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top