nlc.hu
Sztárok

Egy negyedik nő is beperelte Marilyn Mansont, nemi erőszak vádjával

Eddig négy nő perelte be Marilyn Mansont nemi erőszak miatt

Az énekes azzal is fenyegette, hogy megöli, ha szakít vele.

Egyre több nő vádolja nemi erőszakkal, bántalmazással és zaklatással Marilyn Mansont, akivel az ügy miatt már lemezkiadója is szerződést bontott. Most a 444.hu írta meg, hogy Ashley Morgan Smithline személyében már négyen vannak, akik pert indítottak az énekes ellen. Smithline a nemi erőszak mellett azzal is vádolja a sztárt, hogy korlátozta személyi szabadságában, bántalmazta, illetve azzal is megfenyegette, hogy felkeresi és megöli, ha elhagyná. 

A modellként dolgozó nő bírósági keresetében azt írta, egyszer arra ébredt fel, hogy Manson megerőszakolta, máskor testi sértést követett el ellene, és arra kényszerítette, hogy gyilkosságok felvételeit nézze. Egy alkalommal egy, a náci Németországból származó kést vágott a zsidó származású nőhöz, és csak a szerencsén múlt, hogy nem az arcát találta el. Amikor Smithline el akarta hagyni, Manson elszigetelte a családjától. Az énekes ügyvédje tagadta a vádakat. 

Újabb nő vádolja nemi erőszakkal Marilyn Mansont

Marilyn Manson körül egyre csak dagad a botrány (Fotó: Getty Images)

Smithline előtt Esmé Bianco, Ashley Walters és egy ismeretlen, nevét elhallgató nő is hasonló ügyekben indított pert Manson ellen. Több mint egy tucat másik nő pedig – köztük Evan Rachel Wood színész – szintén erőszakkal vádolta meg az énekest.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top