nlc.hu
Sztárok

Marilyn Mansont több nő bántalmazással vádolja

Marilyn Mansont bántalmazással vádolja Evan Rachel Wood, a Westworld sztárja

Evan Rachel Wood színésznő mellett még legalább négy másik nő vádolja Marilyn Mansont szexuális, fizikai és lelki bántalmazással.
Evan Rachel Wood színésznő és Marilyn Manson

Evan Rachel Wood, a Westworld színésznője még korábban beszélt arról, hogy egy exe szexuálisan, fizikailag és lelkileg is bántalmazta. Egy hétfői Instragram posztjában viszont meg is nevezte a bántalmazóját.

„A bántalmazóm neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Mansonként ismer. Akkor kezdett behálózni, amikor még tinédzser voltam, évekig borzalmasan bántalmazott. Manipulált és átmosta az agyam, hogy alávessem magam neki. Végeztem azzal, hogy megtorlástól, rágalomtól és zsarolástól való félelemben éljek. Azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam a figyelmet azokra az iparágara, amelyek lehetővé tették azt, amit csinált, még mielőtt további életeket tesz tönkre. Azokkal az áldozatokkal vagyok, akik nem maradnak többé némák”

– írta az Instagramon a most 33 éves Evan Rachel Wood.

Ezt követően legalább négy további nő posztolta a saját vádjait Marilyn Manson ellen. Arról írtak, hogy Manson a szexuális és lelki bántalmazás, a kényszerítés, az erőszak és megfélemlítés különféle formáit alkalmazta ellenük.

Marilyn Manson a korábbi, hasonló zaklatási vádakat tagadta, a mostaniakra pedig még nem reagált.

(Kiemelt kép: Evan Rachel Wood és Marilyn Manson 2007-ben New Yorkban. Fotó: Scott Wintrow/Getty Images)

(Vanity Fair)

Zaklatás Hollywoodban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top