nlc.hu
Sztárok

Armie Hammer azt állítja, molesztálta egy lelkész gyerekként

A kannibalizmussal és erőszakkal vádolt Armie Hammert gyerekként molesztálta egy pap

A Szólíts a neveden című filmből ismert Armie Hammert két éve több nő is szexuális erőszakkal és kannibalizmussal vádolta meg.
Arnie Hammer

Mint azt a 444.hu írja, Hammer hosszú idő után nyilatkozott az Air Mailnek, és azt mondta, hogy 13 éves korában molesztálta egy lelkész. Állítása szerint ez ösztönözte őt arra, hogy szex közben hatalmat gyakoroljon partnere  felett, a nemi erőszak vádját pedig továbbra is tagadja.

A botrányba keveredett Armie Hammer szerint „konszenzuális nem konszenzuális jelenetek” voltak azok a bizarr szexuális játékok, amelyekbe érzelmi bántalmazással és manipulációval több nőt is belekényszerített, nem egyszer alkohol és drog hatása alatt.

Hammer bizarr üzeneteiről először a House of Effie nevű Instagram-oldal mutatott képernyőfotókat: ezeket összesen hat nőnek küldte, akiknek mind viszonya volt vele korábban, és azért hozták nyilvánosságra, mert figyelmeztetni akartak másokat is a félelmet keltő viselkedésre.

Őket több nő követte, nemi erőszakkal vádolva Hammert, aki elvonóra ment szex-, drog- és alkoholproblémái miatt. A színész a botrányok kirobbanása után nem sokkal öngyilkosságot kísérelt meg, úgy, hogy messzire kiúszott az óceánba, és várta, hogy megfulladjon vagy megtámadja egy cápa. A gyerekei közben kint várták a parton.

Fotó: Getty Images

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top