nlc.hu
Sztárok

Nem emelnek vádat Armie Hammer ellen

Nem emelnek vádat a kannibalizmussal és nemi erőszakkal vádolt Armie Hammer ellen

Döntés született a színész ügyében, az eredménnyel nem mindenki elégedett.

Bizonyítékok hiányában nem emelnek vádat Armie Hammerrel szemben. A színészt korábban több nő is szexuális erőszakkal és kannibalizmussal vádolta. Ő az ellene felhozott vádakat felháborítónak nevezte, végig tagadott, állítása szerint kapcsolatai teljes konszenzuson alapultak.

A Szólíts a neveden című film sztárjának karrierje már akkor mélyrepülésbe kezdett, amikor az első kannibalizmussal kapcsolatos pletykák felmerültek, ezt követték a további vádak vádak.

2021-ben egy Effie nevű nő – a vezetékneve sosem derült ki, hogy védjék a privát szféráját – például az Instagramon osztotta meg, hogy a férfi néhány évvel korábban erőszakot követett el rajta, fejét többször a falba ütötte, illetve a talpát is úgy megverte, hogy napokig a lábára is alig tudott ráállni – az inzultus következményéről bizonyítéka is volt. Bár hosszú ideig nem történt semmi az ügyben, 2023 áprilisában a Los Angeles-i rendőrség bejelentette, hogy nyomozás indult ellene.

Armie Hammer

Fotó: Rich Polk / Getty Images via AFP

Egy korábbi interjúban a színész azt mondta, tizenhárom éves korában molesztálta őt egy lelkész, ez ösztönözte őt arra, hogy szex közben hatalmat gyakoroljon partnere  felett.

A Hammert először erőszakkal vádoló nő csalódott amiatt, hogy nem emeltek vádat a színész ellen. Hozzátette, kötelességének érezte a feljelentést, és megpróbálja felelősségre vonni a férfit azokért a károkért és traumákért, amit neki okozott, illetve hogy megvédje a többi nőt a hasonló bántalmazástól.

(via hvg.hu, 444.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top