Biga: „Ez az egyik legjobb érzés egy párkapcsolatban”

nlc | 2019. Szeptember 26.
Vad, szexi és érzéki klipet készített Biga Ledobom a láncot című dalához. Az énekes a több milliós nézettségű Koccintós után ismét a rockos oldalát mutatja meg, de mindehhez kellett Dóra is. 

Heincz Gábor Biga legújabb klipjének címe arra utal, hogy elszabadulnak az indulatok, éppen ezért a Ledobom a láncot című dal klipjéhez kellett a lendület, ami a zenész szerint Samai Dóra nélkül nem lett volna meg.

Samai Dóra szerepel Biga klipjében is

„A klip témája közös ötlet volt, a főszereplő lányt, Dórit pedig a klip rendezője, Czoller Bence ajánlotta a figyelmembe. Mivel olyan főszereplőt kerestünk, aki jól táncol, egyértelműen rábólintottam, annál is inkább, mert egy kedves barátom párja. Úgy érzem, sikerült képileg is megvalósítanunk, ami a célom volt, hogy ezt a dalt hallani és érezni is kell egyszerre. Dóri olyan lendületet vitt a klipbe, ami elképesztő. Össze kellett szednem magam, hogy követni tudjam” – árulta el Biga.

Heincz Gábor Biga legújabb klipje lendületesre sikerült

Dóri az énekes szerelmét alakítja, és a táncos-koreográfus lányt a közönség számos tévéműsorban láthatott már korábban. A sztori a dalszöveget erősíti, és megmutatja, érdemes olykor „ledobni a láncot”, és kiszakadni a mindennapokból, hagyni, hogy az embert elsodorják az érzései. Pont annyira érzéki és szexi, hogy rögtön lángra gyújtsa a nézőt, a téma mégis elgondolkodtató és tanulságos. Az énekes azt vallja, érdemes néha a magánéletben is alkalmazni azt, amiről a dalban énekel.

„Kiszakadni a hétköznapokból, olyan mint egy hideg zuhany a legnagyobb hőségben. Gyermeki lelkesedéssel újra és újra egymásra találni szerintem az egyik legjobb érzés egy párkapcsolatban. És ez csak nyitottság kérdése!” – magyarázta Biga, aki egyébként szerzőként is jegyzi a dalt, szövegét pedig a Jetlag frontemberével, Molnár Tamással közösen írták – érdekesség, hogy a klipet rendező Czoller Bence szintén ennek a zenekarnak a tagja.

Exit mobile version