Ismét szakított MC Hawer és Fanni, ezúttal végleg

nlc | 2019. November 13.
MC Hawer és Fanni már többször szakítottak, állítólag most végleges a döntés.

MC Hawer és 33 évvel fiatalabb szerelme már többször szakítottak, azonban úgy tűnik, ezúttal végleges az elválás. A zenész és kedvese nemrég nagyon durván összevesztek, Fanni az éjszakát egy idegen család hotelszobájában töltötte. Most pedig Koczka Géza megosztotta a közösségi oldalán, hogy vége a kapcsolatuknak, és ezúttal nem csak szünetel a dolog. 

„Amit soha nem mondanak el nekünk a love storykról: hogy ha egy kapcsolat véget ér, az nem azt jelenti, hogy kudarcba fulladt. Ahogy a cseresznyés pite sem vall kudarcot csak azért, mert megesszük az utolsó szemig. Maga a tökély úgy, ahogy van, addig, ameddig van, aztán nincs tovább. És hogy megosztod valakivel azt, ami a legigazabb, legőszintébb benned… hát, az csuda finom szelete az életnek! Olyan szelete, amit magammal viszek a »majd egyszer« eljövő szép napjaimra…” – írta a zenész az Instagram-oldalán.

Nemrégiben Fanni is élő adást indított a közösségi oldalán, ahol elárulta, hogy nem tudja, valaha ki tudja-e heverni a szakítást, hiszen Koczka Géza volt élete szerelme, sőt, még most is az. Kiderült, hogy a különválás után kórházban kötött ki, bár részleteket nem árult el.

Exit mobile version