nlc.hu
Sztárok

Benyó Miki Tekknő infarktust kapott.

Kétoldali infarktust kapott Benyó „Tekknő” Miki, állapota kritikus

A mulatós sztár Benyó Miki állapotáról fellépő társa, MC Hawer beszélt.

Az MC Hawer és Tekknő mulatós sztárját, Benyó Miklóst hétfő reggel kétoldali szívinfarktus érte. Bár túl van a műtéten, az állapota jóbarátja MC Hawer szerint kritikus. 

 

„Imádkozzanak érte és szurkoljanak Miki felépüléséért” – kérte a rajongókat MC Hawer. Társa és jóbarátja elsőként a Borsnak nyilatkozott Miki állapotáról.

Koczka Géza, azaz MC Hawer szerint Benyónak óriási szerencséje volt,

hogy még időben kórházba került, mert ez sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Lapunkon keresztül üzent a rajongóiknak.

„Kérnénk mindenkit, hogy imádkozzanak érte és szurkoljanak Miki felépüléséhez. Reméljük, hogy holnapra már jobbra fordul az állapota. Én sem térek magamhoz a történtek óta, mert pont ő az az ember, aki egészségesen él, soha semmilyen káros szenvedélye nem volt.

Egy-két éve voltak problémái, rendszeresen zsibbadt a karja, járt masszőrhöz, és különböző kuruzslókkal próbálta gyógyíttatni magát, de mint az orvosoktól megtudtuk, ezek is már az infarktusnak voltak az előjelei. Miki egyébként pánikbeteg, aminek pont olyan tünetei vannak, mint egy szívrohamnak, azt gondolta, emiatt van a probléma. Míg másnál a pánik váltja ki ezeket a tüneteket, nála fordítva volt, a szíve jelzett, hogy baj van

– mondta MC Hawer.

Miki egyelőre természetesen nem léphet fel, de Géza nagyon aggódik társáért, kitart mellette.

„Ha még a kórházból ki is engedik, legalább három hétre szívszanatóriumba fog kerülni rehabilitációra. Ezt tudva, legalább egy hónapra kiesik a munkából, így minden rám fog hárulni. Ez

nem is kérdés számomra, mert ő is megtette értem.

Amikor tíz évvel ezelőtt másfél hónapot töltöttem kórházban az elvonókúrán, ő ment egyedül fellépni. Teljesítette azokat a felkéréseket, amiket elvállaltunk…” MC Hawer és a Tekknő végtelenül korrekt megállapodást kötöttek annak idején:

„Évekkel ezelőtt kötöttünk egy szóbeli megállapodást, ha bármelyikünk egészségével problémák adódnak, a másik egyedül is helyt áll. Ezekben a helyzetekben természetesen mindenki ugyanúgy megkapja a gázsiját, mintha ott lenne. Ez most sem lesz másképp, mert

biztosítom számára a bevételeink felét.

Mindent vállalok egyedül, persze Miki hiányozni fog a színpadról. Mindenkit arra kérek, hogy szurkoljanak neki és a gyógyulása érdekében legyenek megértőek és türelmesek ” – mondta MC Hawer a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top