Nem hiszed el, hogy ByeAlex régi képeivel mit illusztrálnak a neten!

nlc | 2019. November 30.
Kanadai favágó hipszterből az ország egyik legtrendibb slágergyárosa lett hét év alatt ByeAlex, aki 2012-ben még a Kedvesemről dalolt, idén pedig kiokosította a népet arról, hogy egy nő mitől értékes a szemében.

Beszéljünk ByeAlexről, vagy ahogyan az X-Faktor mentora mostanában aposztrofálja magát: Apuról. Mivel az nem megy nekünk, hogy Apuként emlegessük, szóval ByeAlex kereken hét évvel ezelőtt adta be azt a nótáját A Dal című versenyre, amivel 2013-ban kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra. Igen, repül az idő, és ByeAlex a különböző formációival azóta csak úgy ontja magából a slágereket.

De nemcsak az a változás ByeAlex életében, hogy kábé amihez nyúl, abból siker lesz, hanem az is, hogy már nem őt véleményezik, hanem ő alkot véleményt egy tehetségkutatóban.

És jöjjön a kedvencünk: ByeAlex levetkőzte a Kedvesem stílusát, és ahogy Gáspár Laci barátja mondta, úgy „kikerázta” magát, hogy nincs az az eurovíziós zsűri, amelyik elhinné, hogy a mostani fiatalember ugyanaz a hipszter srác, aki hét éve ott dalolt a kedveséről. Itt jegyeznénk meg csendben, de nem némán, hogy ha az ember beüti a keresőbe, hogy

hipszter, akkor ByeAlex fotóját dobja ki a Wikipedia és a Google mintának.

„Nem élveztem A Dal és az Eurovízió egyetlen pillanatát sem, hiszen folyamatosan bántottak, ennek ellenére felálltam, és képes voltam slágereket gyártani. Már tudom, hogy mi van mögöttem és előttem, most már elhiszem, hogy amit csinálok, az jó. Közben pedig magammal is egyre jobban békébe kerültem, visszataláltam a sporthoz, amit akkortájt hanyagoltam” – mondta 2016-ban a Borsnak Alex, aki egyébként dalával a 10. helyet szerezte meg.

Exit mobile version