nlc.hu
Sztárok

ByeAlex jótékony felajánlást tett

ByeAlex jótékony célra ajánlja fel a bevételét

Segíteni szeretne az idős, beteg állatokon.

ByeAlex szombat este lépett fel a Sportarénában, mintegy 13 ezer ember előtt. A koncerten a zenész néhai macskája, Kiko is “megjelent”, még ha csak virtuális formában is. Azért a múltidő, mert a cica sajnos már elpusztult. Az énekes tavaly szeptemberben fogadta be Kikót, miután az állatot elütötték. Bár az állatorvosok sokat küzdöttek, végül nem tudtak segíteni rajta. 

„Nagyon megszerettem, és ugyan kevés ideig viselhettem gondját, mégis a cicámnak tekintem őt. Sosem volt komoly a szándék bennem, hogy macskám legyen, de tőle megtanultam valamit: tisztelem ezeket az állatokat. Ez az apró kis macska akkora erőt és spirituszt árasztott magából, ami engem örökre inspirálni fog” – írta akkoriban egy posztjában ByeAlex, aki novemberben magára tetováltatta a macska arcát. A mostani koncertjén a rajongók megvásárolhattak különböző ruházati termékeket, melyeken a cica volt látható. Mint kiderült, az előadónak fontos tervei voltak a bevétellel kapcsolatban. 

ByeAlex

ByeAlex (Fotó: RTL Sajtóklub)

„Mivel én ezzel pénzt keresni nem szeretnék, ezért a kiadómmal egyeztetve összehoztam, hogy a bevétel rám eső hányadát felajánlom a Macskaárvaház Alapítvány részére! Ők olyan cicusokkal foglalkoznak, akik sokszor már nem találnak gazdára; betegek, idősebbek. A céljuk egy korszerű otthon kialakítása. Ahogy számolgatom, egész jó kis pénzt tudunk összehozni nekik” – közölte a hivatalos Facebook-oldalán a sztár, aki ma friss információkkal jelentkezett: az eddigi előrendelésekkel már 336 ezer forint gyűlt össze az árvaház számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top