nlc.hu
Sztárok

Kritizált luxus celebholmik

3 méregdrága celebholmi, ami 2023-ban kiverte a biztosítékot

Ráugrottak a sztárok a "luxira", az internet népe pedig rájuk.

Hivalkodó öltözéket és lábbelit, sőt polgárpukkasztó babakocsit is villantottak többek között idén a sztárjaink. A kommentelők nem hagyták szó nélkül.

Byealex,

ByeAlex nagyon megjárta a luxuspapuccsal – Fotó: Sajtóklub

ByeAlex nem sajnál akár több százezer forintot is kiadni egy-egy dizájner ruháért vagy lábbeliért. Nyáron például beszerzett egy méregdrága Balmain papucsot, ami akkor 700 euróról 490 euróra (átszámítva mintegy 190 ezer forintra) volt leárazva. Hónapokat várt a neten rendelt ormótlan lábbelire, amiről kiderült: csak a fotókon látszik hordhatónak, kényelmesnek. Az énekes képtelen volt járni benne, amikor felpróbálta otthon.

@itsbyealexbitch mire jó és mire nem egy balmain papucs? #fyp #apu #balmain ♬ eredeti hang - APU

TikTok-videójában bevallotta, nem tudta, hogy mire számíthat, mert csak képeket látott a termékről, “nem nagyon nézett utána”. “Olyan, mintha egy ilyen kib@szott nagy pata lenne rajtad, amin lépegetni sem épp a legstabilabb dolog. Keljfeljancsiba’ dől oda-vissza. Egyáltalán nem jó, hogy hordjam vagy viseljem” – magyarázta a lábbeliről, amit egyenesen kenyéralakúnak titulált. Fekvőtámaszozásra viszont alkalmas – jelentette ki az énekes, mikor  nyomott benne párat, kéztámasznak használva a luxuspapucsot.

Van ott pénz!”, “Megbántad legalább?”, “Legjobban elköltött 491 euró”, “Kell a márkás cucc” – reagáltak a kritikusok.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina arany babakocsiban tologatja a kis Amarát – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Kulcsár Edina és férje, G.w.M nem akármilyen babakocsit szerzett be az idén született kislányuknak, Amarának. A szülők egy fehér-arany színűt választottak, ami körülbelül félmillió forintba került. Sok kommentelő egyből azzal támadta a házaspárt,  hogy csupán a vagyonukat, gazdagságukat akarják mutogatni azzal, hogy arany luxusbabakocsit szereztek be egy újszülöttnek.

Az egykori szépségkirálynő pár hónappal később elárulta, miért is választotta ezt a modellt a harmadik gyermekének. “Merj kitűnni a tömegből! Számomra ezt az üzenetet hordozza a babakocsink. Mindig is szerettem azokat az embereket, akik a megjelenésükkel ki tudták nyilvánítani az egyéniségüket. Volt idő, hogy csak csendben rajongtam értük, miközben valahol én magam is szívesen viseltem volna nem szokványos dolgokat, csak féltem, hogy megszólnak miatta. Ilyenkor még erősen dolgozott bennem a megfelelési kényszer, de mára ezt már magam mögött hagytam, ami a babakocsinkon szerintem teljes mértékben megmutatkozik!” – hangzott a vallomása, amelynek közzététele után ismét elárasztották a modell oldalát a kritikák.

Várkonyi Andrea egy luxusjachttal nyaralgatott augusztusban a családjával, többek között a francia Riviérán is jártak. Az egykori tévés egy másfél millió forintos szettben sétált le a hajó fedélzetéről Monacóban.

A francia Riviérán stílusosan a Dior divatház idei nyárra kiadott kollekcióját, a DioRIVIERA fantázianevű modellt viselte: a felső 2750 euró, a hozzá illő sort pedig 1650 euró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top