nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Szilvi: utazás babával

Molnár-Szilágyi Szilvi: „A férjem mindenben szó nélkül segít”

Szilágyi Szilvi arról is mesélt, melyik az a babakocsi, amely minden alkalommal megkönnyíti az utazásaikat.

Általános tévhit, hogy gyermekkel nem könnyű utazni – amennyiben babáról vagy totyogóról van szó, csak annyi a titok, hogy meg kell találni hozzá a tökéletes babakocsit, ami a funkcióinak köszönhetően nagyon praktikus útitárs lesz, bárhova is megy a család. Nyilván emellett még ezer más dolog is közrejátszik, de tényleg nagyon fontos, hogy rendelkezésedre álljon egy olyan babakocsi, ami megkönnyíti a pici és ezáltal a ti életeteket is.

Ezek az utak összekovácsolják a családot és maradandó élményeket nyújtanak a gyermeknek: legyen szó belföldi autósútról, vagy akár egy repülős vakációról. Nem beszélve arról, hogy a szülők is kiléphetnek egy kicsit a megszokott életükből, az új impulzusok pedig jó hatással vannak a családi életre. Ezt vallja Szilágyi Szilvi is, aki második gyermekénél, Mironnál megtalálta a tökéletes babakocsit, ami minden részletében praktikus, ez pedig számára mindennél fontosabb volt. 

„Ha pihenni megyünk a családdal, számomra az az egyik legfontosabb, hogy minden mobilis és könnyű legyen, ezért esett a választásom erre a COYA babakocsira. Nagyon könnyű, akár fél kézzel is összecsukható, miközben a másik karodon ott van a gyermeked. Emellett azért mindig van B vagy C opció, például egy csatos hordozó, vagy kendő, amivel mindkét kezemet szabaddá tudom tenni” – kezdte Szilvi.

Szilágyi Szilvi

Fotó: Instagram

Nyilván az a legoptimálisabb, ha az egész család együtt utazik, tehát a férjem is jön, aki nélkül nem is mernék elindulni hosszabb utakra a gyerekekkel. Ez egy igazi csapatmunka, mindenhez alkalmazkodni kell, hiszen ilyenkor kimozdulunk a megszokott hétköznapokból. Rengeteget segít a férjem minden alkalommal: én vagyok az, aki összeírja, hogy mit kell vinni, ő pedig szó nélkül cipekedik, pedig tudom, hogy ez sokszor eléggé megterhelő.

Szilvi azt vallja, hogy minden eshetőségre kell felkészülni, ezért ő inkább többet pakol mindenből. „Már Szofinál megtanultam, hogy bármi jöhet, ezért nálam alapszabály, hogy ruhából, valamint minden tisztálkodási dologból többet rakok el, de az is fontos, hogy ne essünk át a ló túloldalára és ne nyolc bőrönddel menjünk nyaralni. Mindig feltérképezem az úti célunkat, és bár spontának vagyunk, azért fontos, hogy ha kell bármilyen segítség, akkor az legyen a közelünkben. Így sokkal könnyebb a bepakolás és a felkészülés is” – mondja Caramel felesége, aki a nyárra tervezett vakációkról is mesélt.

„Szofi három hónapos volt, amikor először elvittük magunkkal Olaszországba. Mióta megismertem a férjemet, minden évben elmegyünk Jesolóba, szinte olyan, mintha hazajárnánk. Idén sem maradhat ki ez az utazás, de immár négyen kelünk útra. Mivel közel van Velence és ez az egyik kedvenc városunk, gyakran átmegyünk. Így lesz ez most is, és már az új babakocsinkkal, ami nagyban megkönnyíti majd a dolgunkat, hiszen – ahogy említettem – praktikus és könnyű, ami jól jön majd a város szűk utcáin. Mást egyelőre nem terveztünk, hiszen nemrég vettünk egy ingatlant és nyárra tolódott a felújítása, amit természetesen felügyelni kell.”

Bár egyelőre nem volt idejük hosszabb útra elmenni, Szilvi ezt is szívesen bevállalná. Összhangban vagyunk a férjemmel az utazások alkalmával is, jól dolgozunk együtt és ismerjük a gyerekeinket is, akik nagyon nyugodtak, emiatt biztos, hogy nem okozna gondot egy hosszabb út is, akár több átszállással. Szerintem sokan feleslegesen ráparáznak a repülőutakra, pedig fejben dől el, hogy miként alakul. Fel kell készülni minden eshetőségre, akkor nem érhet meglepetés.”

A CYBEX repülőgép kompatibilis babakocsijai megkönnyíthetik az életedet, ha te is imádsz utazni és baba mellett is szeretnéd megtartani ezt a jó szokásod: mind a COYA, mind az ORFEO újszülött kortól egészen nagyjából négyéves korig, vagy 22 kilogrammig használható, ráadásul kézipoggyász-kompatibilisek, de természetesen célszerű tájékozódni az utazás előtt, hiszen ez légitársaságonként eltérhet. Egyébként mindkét termék egy kézzel összecsukható és akár vállra téve is vihető, ami nagyban megkönnyíti a reptéri tartózkodást. 

A két babakocsi legfőbb jellemzői:

  • Kézipoggyász-kompatibilisek
  • Ergonomikusan vízszintes és beépített lábtartó
  • Egykezes biztonsági öv
  • Rugalmas elsőkerék-felfüggesztés
  • Hatalmas bevásárlókosár a kocsi aljában
  • Újszülött kortól használhatóak
  • Egykezes összecsukás és kinyitás

A COYA a CYBEX platinum kollekciójának babakocsija, míg az ORFEO a gold kollekcióban kapott helyet; árban előbbi a drágább termék.

Megnézem
Összes kép (3)
Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top