nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Ferenc Caramel az apaságról

Caramel: „Bevallom, még mindig tanulom az apaságot, hogy hogyan kell ezt csinálni”

Próbálja megtalálni az egyensúlyt család és munka között.

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi második közös gyermeke, Miron tavaly novemberben jött a világra. Sokáig csak hárman voltak lányukkal, Szofival és talán előre nem is gondolták, mennyire megváltozik az életük, amikor bővül a család. 

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: TV2

Caramel amellett, hogy igyekszik otthon helytállni, szeretné a rajongóinak is megadni azt, amit közel  20 év alatt megszokhattak tőle. Ez viszont komoly logisztikát igényel. 

Bevallom, még mindig tanulom az apaságot, hogy hogyan kell ezt csinálni. A második gyermekünk még nagyon pici, féléves, és én most rázódom bele az új helyzetbe, most próbálom kialakítani azt a rendszert, amiben jól be tudom osztani az időmet: hogy a családra és a munkára is jusson. Szerintem mindez egyébként akarat kérdése. Én szeretném ezt jól csinálni, és sok munkát fektetek bele, hogy jól működjön. Ez persze azt jelenti, hogy minden percem be van osztva, és ott, ahol éppen vagyok, próbálom maximálisan kihasználni az időt. Nincsenek üresjáratok, legyen szó stúdiózásról, koncertezésről vagy a családról. Nagyjából úgy néz ki a dolog, hogy a feleségemmel és a gyerekeimmel kipihenem a munkát, a munkában pedig lazítok a családdal töltött idő után. Mindig arra hangolom rá a lelkem, ami éppen körülvesz. Ha dolgozom, próbálok egy buborékot vonni magam köré. A munkára és a családra is koncentrálni kell, és mindkét szituációba próbálom száz százalékosan belehelyezni magam“- mondta a Best magazinnak az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top