TV-sztárok

Drámai vallomás Carameltől

Hadilábon áll az érzelmekkel a népszerű énekes. Felesége mindent megtesz, hogy segítse őt fejlődésben ezen a téren.

Érzelmileg ingerszegény környezetben nevelkedett a családbővítést tervező Molnár Ferenc Caramel. A nemrég műtéten átesett énekes felismerte hiányosságait, és tudatosan dolgozik azon, hogy szeretetet adni és kapni is tudjon – írja a Bors.

MTI Fotó: Mohai Balázs

 „Egy zűrös családban nőttem fel. Nem volt jó a kapcsolatom a nevelő­apámmal, és édesanyámmal is inkább felszínesnek mondanám. Már 30 éves voltam, amikor anyukám először azt mondta: szeretlek. Szóval, nem úgy szocializálódtam, ahogy kellett volna, a családban az érzelmeinket nem tudtuk megélni. (…) Valószínűleg innen fakad, hogy nekem is akadtak, akadnak az érzelemkifejezéssel problémáim” – vallotta be Caramel, akit felesége segít az érzelmi fejlődésben. Az énekes szeretné, ha nemcsak a dalaiban, hanem a mindennapokban is utat törnének maguknak az érzelmei.

Ő egy másfajta érzelmi világból jön, és azt kell mondjam, bár a feleségeként természetesen hozzá az egyik legközelebb álló vagyok, mégis Szofi (a házaspár kislánya – szerk.) az első és egyetlen, aki a »mindent« kapja” – árulta el Molnár Szilvi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top