Sztárok

Caramelre ilyen hatással van a felesége

Bár nagy a harmónia az énekes és párja között, van, amiben tűz és víz a házaspár. Caramel elárulta, hogy miben különböznek, és azt is, hogy ez milyen hatással van a mindennapjaikra.

Szinte lélegzetvételnyi ideje sincs Caramelnek, nyáron is az országot járja, és koncertek tucatjait adja. Az énekes mindenfelé megfordult már, mégis, alig tud kiemelni egy kedvenc régiót hazánkban.

Nagyon nehéz egy tájegységet, várost kedvencnek választani. Annyi csodálatosan szép hely van az országban, mindet szeretem. A fővárost, az Alföldet, a dimbeket-dombokat, ahogy a Balatont is” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Caramel, aki ritkán pihen, és azt sem hétköznapi módon teszi.

Ebben is, mint mindenben kettős személyiség vagyok. Előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy tényleg semmi ne történjen, és csak lógathassuk a lábunkat a vízparton. Ennek az ellenkezője is megesik, hogy szeretnék kirándulni, menni valahova. A feleségem pörgős, mászkálósabb típus. Én viszont kényelmesebb alkat vagyok. Van, amikor én veszem át tőle a hangulatát, és ráteszek még egy lapáttal, kérlelve, hogy induljunk el, kiránduljunk. Van, amikor fordul a helyzet, és inkább ő veszi át az én habitusomat. Mindig egymást inspiráljuk, de ugyanahhoz egyszerre általában nincs kedvünk. Nincs ezzel gond, szeretjük, hogy mindig hatással vagyunk egymásra” – árulta el az énekes, akinek a kislánya immár a gyógyulás útjára lépett.

Caramel egyébként arról is mesélt a műsorban, hogy milyen inspirálóan hat rá a Balaton, ahol már egy kisebb munkaállomást is kialakított magának.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Mohai Balázs 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top