Sztárok

Caramel kislánya a gyógyulás útjára lépett

Minden jel szerint a teljes gyógyulás felé tart Molnár Ferenc Caramel kislánya, akinél egy éve diagnosztizáltak egy szörnyű betegséget.

Óriási mérföldkőhöz érkezett Molnár Ferenc Caramel és családja. Egy év telt el azóta, hogy kislányát, Szofit leukémiával diagnosztizálták. „Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan” – nyilatkozta az énekes és felesége, mikor megkapták a szörnyű hírt.

A szülőkkel közölték: kislányukra műtét és kemoterápiás kezelés, majd hosszú gyógyulás vár. Az énekes és felesége mindent Szofi gyógyulásának vetette alá, Szilvi fél évig közösségi oldalait is hanyagolta.

Ma már úgy tűnik, az orvosoknak hála, Szofi nagyon jó egészségnek örvend. A Bors szerint a kislány hamarosan óvodába megy, és szülei egy tengerimalaccal is megajándékozták. A család szemmel láthatóan ismét boldog, Caramelék pedig lehet, hogy már a második gyereket tervezgetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top