Sztárok

Így derült ki Caramel kislányának súlyos betegsége

Hosszú idő elteltével állapították meg a leukémiát Caramel kislányánál.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Caramel három és fél éves kislánya, Szofi leukémiás. A szülők maguk közölték a szomorú hírt, de bíznak a kisgyerek gyógyulásában. „Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad” – írta Caramel felesége.

Mára az is kiderült, hosszú betegség után született meg a diagnózis. „Hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz Szofit” – nyilatkozta a család képviselője a Blikknek. Egy vérvétel állapította meg, hogy a kislány akut limfoid leukémiában szenved.

„Hétfőn tudták meg Caramelék, hogy beteg a gyermekük. Természetesen lesújtotta őket a hír, de tudják, hogy Szofi meggyógyul. Kiválóak az esélyek a gyógyulásra, azonban a folyamat hosszú, és nagyon komoly erőfeszítést kíván meg a gyerektől és a szülőktől egyaránt. Caramelék a jövőben mindent ennek a célnak rendelnek alá” – tette hozzá a menedzser.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top