Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Caramel felesége megható üzenettel ad hálát

Caramel felesége sok mindenért hálás – ezeket részletezte a közösségi oldalán.

Caramel és felesége szörnyű dologgal néztek szembe, amikor megtudták, hogy beteg a kislányuk. A kis Szofiról semmit nem árultak el, egy ideje azonban visszatért a közösségi oldalára Szilágyi Szilvi, és újra vidám posztjai vannak. A fiatal anyuka a Story magazinban beszélt az elmúlt egy év megpróbáltatásairól, most pedig az Instagramon ad hálát azért, amije van. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amikor megérted, felismered, hogy mindened megvan, azonnal megváltozik az egész életed 😊🙏🏻 Az elmúlt 1 év nekem erről szólt...Hálás vagyok a családunkért, hálás vagyok a szerelemért amit a férjemmel egymás iránt érzünk, óriási hála a kislányomért, hogy engem választott anyukájának, hálás vagyok minden egyes napért, hálás vagyok a szüleimnek a türelemért, hálás vagyok azért is, hogy úgy alakultak eddig a dolgok, ahogy alakultak... Hiszen most nem gondolkodnék így... Ma ahogy tettem, vettem a dolgaim elöntött ez az érzés 🙏🏻🕊️ hálás vagyok, hogy így élhetek ahogy 😊💓 Az őszinte hála varázslatos dolog! "Minél több van benned, annál nagyobb bőséget vonzol magadhoz!" ✨ #sylviszilagyi #hálamindenért #ajódolgokért #arosszakértis #mindenfejbendőlel #happiness #blessed #greatful

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

„Amikor megérted, felismered, hogy mindened megvan, azonnal megváltozik az egész életed. Az elmúlt 1 év nekem erről szólt… Hálás vagyok a családunkért, hálás vagyok a szerelemért amit a férjemmel egymás iránt érzünk, óriási hála a kislányomért, hogy engem választott anyukájának, hálás vagyok minden egyes napért, hálás vagyok a szüleimnek a türelemért, hálás vagyok azért is, hogy úgy alakultak eddig a dolgok, ahogy alakultak… Hiszen most nem gondolkodnék így… Ma ahogy tettem, vettem a dolgaim elöntött ez az érzés. Hálás vagyok, hogy így élhetek ahogy. Az őszinte hála varázslatos dolog!” – írja a közösségi oldalán Szilágyi Szilvi, akinek a követői egytől egyig meghatódtak a poszt olvasása közben. 

Címlap

top