Sztárok

Caramel felesége, Szilvi: „Nagy pofont kaptam az élettől”

Élete legnehezebb időszakán van túl Szilágyi Szilvi, aki úgy fogalmazott: aki kap egy nagy pofont az élettől, az átértékel mindent.

Megélte, ami minden szülő rémálma, megjárta a poklot, de Szilágyi Szilvi azt monda, hogy mindez szerencsére már csak egy rossz emlék. A BEST magazinnak mesél arról, hogyan változott meg az életük Szofi betegsége óta

„Más szemmel nézem a világot, sok minden háttérbe szorult, amit korábban fontosnak hittem. Eléggé spirituális lettem, de tudatosabbá is váltam, és rájöttem, mik az igazán fontos dolgok az életben. Rátaláltam a jógára, amiben megvan, amire szükségem van.”

Szilvi év elején került össze azzal a jógaoktatóval, aki mellett tökéletesen ki tud kapcsolódni és fel tud töltődni, erre pedig szüksége is van, hiszen napi 24 órában van Szofi mellett. 

„Az ember, ha kap egy ilyen nagy pofont az élettől, átértékel mindent. Ez velünk is így történt. Hosszú ideig nem jártam el otthonról.”

Amióta fellélegezhet a család, azóta Szilvire felszaladtak a kilók, ahogy ő mondja, állítása szerint 6-8 kilót szeretne fogyni, és ebben is segít a mozgás. Részletek a Bestben: 

Szilágyi Szilvi a BEST magazinnak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top