nlc.hu
Sztárok

Caramel és Szilágyi Szilvi családja

Ilyen nagy már Caramel és Szilágyi Szilvi kisfia – Képek a piciről

Születésnapi fotósorozat készült a pár második gyermekéről.
Molnár Ferenc Caramel és felesége Szilágyi Szilvi

Molnár Ferenc Caramel 2022 októberében kétgyermekes édesapává vált, miután megszületett a kisfia, aki a Molnár Miron Ferenc nevet kapta. Akkor az énekes feleségének, Szilvinek a legszebb születésnapi ajándéka volt a gyermekük érkezése. Elröppent egy év, a kis Miron pedig betöltötte az első életévét. A büszke édesanya több képet is közzétett a piciről, a fotókon még a születésnapi tortája is látható. 

Az énekes és családja egyébként hamarosan új városba költözik. A kertes házuk Budapest agglomerációjában helyezkedik el, ahová reményeik szerint még ősszel be tudnak költözni, ám addig is zajlanak a felújítási munkálatok. A sok munkának, álmodozásnak meg is lett az eredménye: Szilvi korábban egy Instagram-posztban mutatott pár képet a házuk berendezéséről, amiből árad a harmónia. 

„Még mindig nem fogom fel, hogy ez a miénk! Az elmúlt években rengeteget álmodoztunk erről az otthonról és ugyanannyiszor le is mondtunk róla. Ezek a kész látványtervek már a végleges verziót mutatják. Minden egyes bútort és centit imádunk” – írta a fotók mellé a kétgyermekes édesanya. 

És hogy milyen apa Caramel?

„Ez egyedül természetesen nem megy, ehhez kell egy társ is. Bevallom, még mindig tanulom az apaságot, hogy hogyan kell ezt csinálni. A második gyermekünk még nagyon pici, és én most rázódom bele az új helyzetbe, most próbálom kialakítani az új rendszert, hogy a családra és a munkára is jusson idő. Szerintem mindez egyébként akarat kérdése. Én szeretném ezt jól csinálni, és sok munkát fektetek bele, hogy jól működjön” – nyilatkozta az énekes önmagáról a Best magazinnak.

Íme pár fotó a házaspárról az elmúlt évekből:

Molnár Ferenc Caramel és felesége Szilágyi Szilvi
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top