nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Szilviék karácsonya

„A férjem közölte, hogy maximálisan számíthatok a segítségére” – így készült az ünnepekre Szilágyi Szilvi

Hiába a két gyerek, az ünnepi vacsorával akkor sem spórolnak.

Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi május elején jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk. Már régóta vágytak egy második gyerekre, de a sorsra bízták, hogy mikor jön össze. Molnár Miron Ferenc november elsején jött a világra, így idén már négyen ünneplik együtt a karácsonyt.

Caramel és Szilvi

Caramel és Szilágyi Szilvi (Fotó: Instagram)

Az a terv, hogy a szentestét négyesben, jobban mondva ötösben, a kutyával együtt töltjük. A többi nap pedig a férjem, illetve az én családomat is meglátogatjuk – mesélte az nlc-nek Szilvi, aki arra is kitért, Szofinak a karácsony a kedvenc ünnepe. – Jézuska hozza az ajándékot, a fa viszont már előbb áll, tehát azt én hozom, ezt a szokást pedig édesanyámtól vettem át. Szofi mindig nagyon izgatottan várja a Jézuskát, amihez van egy házilag készített adventi naptára, én vagyok az adventimanó, és december elsejétől, egészen karácsonyig mindennap rejt valami kis apró meglepetést a számára, amivel visszaszámolja a napokat.

Habár még csak másfél hónapos Miron, szerencsére Szilvinek már sikerült felkészülnie az ünnepekre, amiben több fajta segítsége is volt.

Akármi történik, én szakítok időt arra, hogy felkészüljek a karácsonyra. Egy barátnőm segített feldíszíteni a fámat, 2022 van, hála Istennek a telefonomról mindent megtudok rendelni, így az ajándékok nagy részét is kényelemben intéztem, de Miron már másfél hónapos, tehát volt olyan, hogy vele mentem el vásárolni.

Az énekes családjánál az ünnepi menü már szinte hagyomány, ugyanis minden évben fúziós ételeket tesz Szilvi az asztalra, vietnámit és magyart egyaránt. Ezen idén sem szerettek volna változtatni, ám az anyukának most volt egy kikötése.

A férjem közölte, hogy maximálisan számíthatok a segítségére, ő elbír két gyerekkel, csak legyen ugyan az a menü, mint tavaly. Szóval, így végül ezzel a felállással elfogom készíteni, amit tavaly is. Ez magyar részről a klasszikusokból áll: töltött káposzta, halászlé, húsleves, bejgli, egészben sült narancsos csirke. Nálunk nincs karácsony ropogós, vietnámi tavaszitekercs nélkül, pho leves, vietnámi sültoldalas és ünnepi lazac.

Az újévet viszont nem együtt tölti a család, ugyanis Caramelnek akkor általában fellépése van, de felesége ilyenkor is elfoglalja magát. „Szilveszterkor leszoktam menni anyukámhoz, ugyanis amióta ismerem a férjemet, nem volt olyan, hogy újévkor ne lett volna koncertje, tehát járja az országot, és néha sikerül éjfél előtt hazaérkeznie pár perccel. Viszont Szofi nagyon élvezi az anyukámnál töltött szilvesztereket, hiszen ilyenkor tovább fent maradhat, iszik egy kis gyerekpezsgőt és szórakozunk.

Szilvinek és férjének ugyanaz az újévi fogadalma: mindketten szeretnének fitt formába kerülni és ha idejük jut rá, akkor többet edzeni és egészségesen étkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top