nlc.hu
Meghitt percek

Caremelék karácsonyi előkészületei

Caramel felesége már lefőzte az ünnepi vacsorát is

Már november végén beköszöntött a karácsony az énekes családjánál.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi már ünnepi hangulatban él. A kétgyermekes anyuka szerint egyáltalán nincs túl korán se a fadíszítéshez, se az ünnepi menü elfogyasztásához.

Caramel

Szilágyi Szilvi és párja, Caramel – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Szilágy Szilvi már alaposan bevásárolt karácsonyi témájú ruhákból – derült ki az Insta-sztorijaiból, amit a Bors szúrt ki. Ez még hagyján, de már november 30. óta a karácsonyfája is teljes pompában áll. A második gyermekét nemrég világra hozó influenszert egy barátnője látogatta meg, aki segített neki feldíszíteni a család műfenyőjét.

Követői valószínűleg inkább azon döbbenhettek le, hogy Caramel felesége már az ünnepi menüt is lefőzte. Igaz, csupán azért, mert – az Insta-sztorija szerint – próbafőzést tartott. Egy tepsiben, zöldségágyon fekvő, alaposan befűszerezett csirkéről osztott meg egy ételfotót, melyet így kommentált: és elkészült a vacsi. Elkezdtem a próbafőzéseket szentestére”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top