Két telitalálata volt Judynak, de a Gésa volt a legnagyobb titok a Nicsak ki vagyok?-ban

nlc | 2020. Március 16.
Szfinx-, Róka-, Múmia- és Gésa-jelmezekben vonultak be a Nicsak, ki vagyok? ötödik adásának fellépői. Ismét csak egy versenyző mehetett tovább.

A koronavírus miatt a kormány rendkívüli intézkedéseket hozott, ezért a Nicsak, ki vagyok? legutóbbi élő adása közönség nélkül forgott, pontosabban a táncosok álltak be néhány felvétel erejéig. Már a műsor elején elmondták, hogy a mostani helyzetre tekintettel vannak, és szeretnének szórakoztatni a nehéz időkben, mert ők ehhez értenek. Ezenfelül tettek egy felajánlást is, majd elindult a műsor. 

Először a Róka, majd a Szfinx, utánuk a Múmia, végül a Gésa lépett a Nicsak, ki vagyok? színpadára, és egy fellépőre gyakorlatilag egyöntetűen rájöttek a csapattagok. Elsőnek a Szfinx lepleződött le: 

Ezúttal Fodor Zsóka volt a Nicsak, ki vagyok? első kiesője (Fotó: Sajtószoba)

Fodor Zsókára tippelt mind a két csapat, a nézők Cyláéknak ítélte a pontot, bár valamiért végül mindkét csapatnak 1-1 pontot osztott ki Tilla, noha korábban ez máshogy volt. Ezen azonban a csapatok túllendültek, a nézők tovább lovagoltak ezen a Facebook-oldalon. 

Pont ide vagy oda, Fodor Zsóka élvezte a fellépést, mint mondta, színésznőként igazi kihívás volt a feladat, és nem hitte, hogy a hangjáról ennyien felismerik majd. 

„Biztos voltam benne, hogy én fogok először bemutatkozni, mert Anita engem jól ismer. Judy rajongó mondata nekem nagyon-nagyon jól esett. Nem számítottam rá, hogy Majka is rám teszi a voksát, és érdekes módon Hajós András is nagyon jókat mondott, amikor felébredt. (…) Büszke vagyok, hogy formámban Esztergályos Cilire és Hernádi Juditra gondoltak.” 

Kiderült adás után: Fodor Zsóka azért tett csavarókat a hajába, mert a nehéz jelmezben és maszkban a próbák után már nem nézett ki frissen, és úgy gondolta, ez a legjobb megoldás. Élvezte az izgalmas műsort, bár nehezen viselte a megpróbáltatásokat.

Feng Ya Ou Ferenc volt a Múmia a Nicsak, ki vagyok?-ban (Fotó: Sajtószoba) 

Feng Ya Ou Ferencre senki nem tippelt, pedig tényleg nagyon nagyot ment. Visszaolvasva a nézők tippjeit, ott már többen ráismertek az énekesre. Pedig ő mindenképp szerette volna a saját stílusát és hangszínét is becsempészni produkciójába, a Sztárban Sztár leszek! alatt az énekes végig világsztárok hangját utánozta, ezért most egy kicsit magából akart adni, ami kevésbé volt annyira ismert.

A Nicsak, ki vagyok? Róka-jelmezét Steiner Kristóf viselte (Fotó: Sajtószoba)

Steiner Kristóf volt a harmadik kieső, és külön érdekesség volt, hogy éppen Judy találta ki, kit rejt a jelmez, pedig Ábel Anita egyik nagyon jó barátja Kristóf. Utólag ezen mindenki jót nevetett, és Kristóf elmesélte, hogyan gyakorolt a szomszédjával. Bár ő is szívesen maradt volna még versenyben, most nem bánja, ha mihamarabb hazamehet a kis görög szigetre, ahol élnek, és ott vészelheti át a következő időszakot. 

A Nicsak, ki vagyok? Gésa-jelmezes versenyzője a szuperdöntőbe jutott (Fotó: Sajtószoba)

A Gésa az est legnagyobb rejtélye volt, és nem is lepleződött le, ő mehet tovább a szuperdöntőbe. 

Korábban őket leplezték le a Nicsak, ki vagyok? adásaiban: 

Róluk sem gondoltad volna, hogy igent mondtak a Nicsak, ki vagyok?-ra
Bereczki Zoltán teljesen kiborította a Nicsak, ki vagyok? stábját
Az első Nicsak, ki vagyok? szereplők nagyot mentek

Exit mobile version