TV-sztárok

A TV2 vasárnapi élő adására is hatással van a koronavírus – a Nicsak, ki vagyok? felvétele így módosul

A kormány rendkívüli intézkedéseket vezetett be, és az egyik szigorú létszámkorlátozást jelent. Ennek értelmében zárt térben 100 főnél nagyobb rendezvényt nem lehet szervezni.

A veszélyhelyzet kihirdetésével tegnap éjféltől különleges jogrend lépett hatályba a koronavírus miatt, ami határozatlan időre szól, ez többek között érinti a rendezvényeket is: a száz főnél több beltéri, illetve az ötszáz főnél több kültéri rendezvényeket betiltotta a kormány. Hasonlóan jártak el más országokban is a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, így például a színházak, mozik bezártak, de a tévés felvételek is közönség nélkül mennek. 

A TV2 vasárnap esti műsora kapcsán megkerestük a sajtóosztályt, hogyan tervezik a Nicsak, ki vagyok? forgatását, a kormány intézkedései milyen hatással lesznek az adásra, hogyan korlátozza ez az ott jelen lévő nézők, stábtagok létszámát. A következő választ kaptuk: 

„A TV2 számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, felelős társaságként folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket.”

Ebből egyelőre nem derült ki pontosan, hogy közönség előtt forgatják-e az adást, az viszont biztos, hogy egyszerre legfeljebb 99 ember tartózkodik majd a Nicsak, ki vagyok? stúdiójában vasárnap este. 

A Nicsak, ki vagyok? adását közönség előtt forgatják - hogyan hat a produkcióra a koronavírus miatti korlátozás?

A Nicsak, ki vagyok? adását közönség előtt forgatják – hogyan hat a produkcióra a koronavírus miatti korlátozás?

Koronavírussal kapcsolatos híreinket itt olvashatod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top