TV-sztárok

A TV2 #maradjotthon címmel indít karanténműsort

Áprilisban indul a TV2 új napi sorozata #maradjotthon címmel.

Karanténműsort indít a TV2, mellyel „informálni, segíteni és szórakoztatni” akarnak. A címe  #maradjotthon lesz és áprilisban indul. A napi sorozatot főműsoridőre tervezik.

A TV2 #maradjotthon címmel indít karanténműsortKözleményükben azt írják, hogy a „nyolc főszereplőnek akik között lesznek jól ismert közszereplők és civilek, akik most a frontvonalban küzdenek – és környezetüknek a mindennapjait követhetik majd nyomon a nézők estéről estére, ebben a szokatlan és bizonytalan helyzetben, amit a koronavírus okozta járvány teremtett a világon és Magyarországon az utóbbi hetekben”.

Az elképzelés szerint a szereplők egy-egy kamerát kapnak, és önmaguk forgatják videónaplóikat. A dokumentarista stílus miatt a műsor rendkívül őszintén beszél majd a szorongásokról és nehézségekről, és arról is, hogy ki hogyan vesz részt a közös társadalmi felelősségvállalásban: a vírus terjedésének lassításában és a veszteségek minimalizálásában – írja közleményében a csatorna.

Több cikk a TV2-ről:

Leállt a Mintaapák forgatása
A TV2 élő műsorát nem zavarja a koronavírus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top