Kimaradt Gáspár Laci beszólása az Álarcos énekesből, most megnézheted

nlc | 2020. Április 08.
Az előző Álarcos énekesből kimaradt egy jelenet, amit most pótolhatsz. Így kiderül, mit szólt be Gáspár Laci Dancsó Péternek.

Az Álarcos énekes kezdetén kiderült, hogy a nyomozók közül Dancsó Péter egy picit kilóg. Adásról adásra egyre jobban belesimult a csapatba, és kezdte felvenni a ritmust, ezt ő maga is elmondta. 

„Kívülálló vagyok ebben a közegben, és most még inkább így érzem, mert csupa olyan új emberrel dolgozom együtt, akiknek már gyereke van. A viccet félretéve, minden korábbi stábom igazolhatja, könnyű együtt dolgozni velem, és miután tapasztalták a többiek, a műsorhoz és hozzájuk sem rossz szándékkal viszonyulok, az ő hozzáállásuk is megváltozott irányomban” – mondta Dancsó korábban, és a Fókuszban elmondta, már egyfajta családként tekint a forgatáson kialakult kis közösségre, akikkel szeretik ugratni egymást. Bár leginkább, a többiek cukkolják őt és ez így volt az Álarcos énekes előző adásában is, amikor a nyomozók kilesték Peti tippjeit. Ez a jelenet adásba is került, ám volt egy rész, amit kivágtak. Most mégis láthatjuk. 

Fotó: RTL Sajtóklub

„A YouTuber az most mi, az egy szakma?” – kérdezte Gáspár Laci, és Dancsó Péter önérzetesen rávágta, hogy persze, ő tartalmat gyárt. A beszélgetés végén még hozzátette: 

„Én jóindulattal állok hozzátok, ti pedig rosszindulattal hozzám, látod.”

Gáspár Laci beszólása amúgy őszinte érdeklődés volt és elmondta, hogy bánja, ha megbántotta Petit: 

Az Álarcos énekes felvételein zajlik az élet: 

Exit mobile version