Győrfi Pál fia, Győrfi Dani nagyot megy a videójával

nlc | 2020. Május 11.
Elképesztően sikeres Győrfi Pál nagyfia, Dani és ez most ismét kiderült: nagyon megy a legújabb videója.

Régi nagy kedvenc Győrfi Pál, aki a járvány kezdete óta az Operatív Törzzsel együtt beköltözött az emberek nappalijába. Olyannyira, hogy a kommunikációs szakember pillanatok alatt az egyik legkedveltebb mém-alap lett, és a húsvéti locsolóversektől a hűtőszekrényig mindenhova beköltözött, de ebből egy kis csokornyi válogatást összeszedtünk és a cikkünk alján megtalálod.

Most azonban arról van szó, hogy az ő ismertségét lassan a fia, Győrfi Dániel is megközelíti, akit először egy márciusi videóban láttunk, mostanra viszont közel 100 ezren követik a TikTokon, hogy csak egyet mondjunk. Itt jelent meg Dani legújabb videója is, ami 19 óra alatt több, mint 19 ezer lájkot gyűjtött be és 150 hozzászólást kapott. 

Győrfi Pál fia, Dani eszméletlenül sikeres a TikTokon

„Az ölelés törődés, a törődés pedig ez esetben egy kreatív lehetőséggel párosul. Főszerepet kap a természet, de ezen kívül csak a képzelet az, ami határt szab a kihívásra készülő alkotásoknak. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen kalandokban fogjuk látni az otthon zöld házőrzőit, vagy a kinti vadabb rokonokat” – vallja Győrfi Dani, aki a Sansin kihívására készítette el a videóját. Ahogy írják a #sansinchallenge ajánlóban, hosszú hetek „maradjotthonja” után a magyarok szerencsésebb része végre legálisan mozdulhat ki a négy fal közül. De a koronavírus-járvány miatt még mindig óvatosnak kell lennünk, hiába hiányoznak már mindenkinek nagyon a baráti beszélgetések, a nagy ölelések. De még ne menj a zsúfolt helyekre, inkább a természetbe, a szabad levegőre, és még ne embereket ölelgess! A Madarak és fák napján indított kihívás lényege, hogy ölelj meg egy fát és készíts erről képet vagy videót! A #sansinchallenge első videóját Győrfi Dani töltötte fel, aki ezúttal nem az édesapjával együtt forgatott.

Ez itt Pityu, Győrfi Dani videójának főszereplője: 

Győrfi Dani sikeres videójának másik szereplője a kedvenc fája, Pityu

Itt megnézheted, hogyan szórakozik együtt Győrfi Pál fia és a kis “kedvence”: 

Csak néhány meglepő hír, amelyben Győrfi Dani édesapja, Győrfi Pál szerepel:

Exit mobile version