Mesés ruhában a magyar sztárok – ebben gáláztak volna, most megmutatták

nlc | 2020. Május 29.
Julia Roberts jól sikerült fotója ihletet adott, és most néhány magyar sztár mutatja meg, miben gálázott volna idén.

A 2020 eddig nem a csillogás éve, a legtöbb ilyenkor szokásos rendezvényt elhalasztották, beleértve például a MET gálát is. Akadtak sztárok, akik a karantén idején úgy érezték, hogy a korábban megrendelt ruhájuk nyilvánosságot érdemel, és megmutatták, miben parádéztak volna a vörös szőnyegen

Julia Roberts például ebben gálázott volna: 

Julia Roberts a Met-gálás ruhájában mászott a habos fürdőkád peremére

A színésznő még arra is talált módot, hogy minden támogatóját feltűntesse és reklámozza, annak ellenére, hog ynem vonult végig a vörös szőnyegen. 

Néhány magyar sztár is vállalkozott arra, hogy megmutassa, miben mentek volna valamelyik tavaszi gálára. Igaz, otthoni körülmények között kicsit másképpen festenek, de ettől csak még értékesebbek ezek a felvételek, amelyeken megcsodálhatjuk a ruhákat is. 

Íme a sztárok 2020-as gála ruhái otthoni környezetben: 

viczián viktoria ruha gala profimedia-0522403257

Viczián Viktória ruhája megint nagyszerű választás. A szépségkirálynő rendszerint egyszerű szabású, mutatós ruhákat választ (Fotó:Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia)

arany timi ruha profimedia-0522403280

Arany Timi Merő Péter ruhája nagyon bevállalós darab, ha egy gálán láttuk volna, sokáig emlegettük volna. Talán azért is meglepő, hogy éppen az énekesnő választott egy ilyen merész darabot, mert az Ének iskolájában kislányként ismertük meg és az X-Faktor színpadán is mindig egy visszafogottan elegáns lányként lépett fel (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia)

gorgenyi fruzsina ruha profimedia-0522403228

Görgényi Fruzsina a gálákon mindig tündökölni szokott, ebben a ruhában sem lett volna másképpen. A RABOCSI couture rózsaszín szoknyája mutatós darab, Rabócsi Renáta kollekcójából pedig bátran válogathatott a színésznő, aki nagyon ügyel az alakjára (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia

batyai eva profimedia-0522403276

Bátyai Éva egy Alexandra Vajda ruhát visel, és egy lazább hangulatú gálán jól mutatja a vörös szőnyegen. A kétgyerekes anyuka szereti az időtálló, elegéns darabokat (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia)

kardos eszter ruha profimedia-0522403250

Kardos Eszter babakék ruhája tökéletes választás lett volna bármelyik gálára. A Barátok közt színésznőjét amúgy sokszor hasonlítják össze Claudia Schifferrel, és nem csak az arcuk, de a modell alkatuk miatt is (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia

papp annamaria ruha profimedia-0522403246

Papp Annamária ruhája is másképpen nézne ki a vörös szőnyegen, mint a kanapén, gyerekjátékok között, de így is látszik, milyen jó választás. A színésznő tavaly szeptemberben hozta hozta világra az első gyerekét. A magánéletére ügyel, a terhességét egészen a hetedik hónapig titkolta, a nála nyolc évvel fiatalabb civil párját sem szereti szerepeltetni, kész csoda, hogy az otthonából ennyit megmutatott (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia)

singh viki ruha profimedia-0522403268

Singh Viki sokat fogyott, így a gálákra is olyan ruhát választott volna, amelyekben jól érvényesül az alakja. Az énekesnő nyugodtan viselhet fényes, testre símúló darabokat (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia)

tandi flora enekesno profimedia-0522403237

Tandi Flóra fekete ruhája mutatós darab, és ahogy ezen a klépen is látszik, az énekesnő nagy hangsúlyt fektett a részletekre (Fotó: Trenka Attila / Attila Trenka / Profimedia)

Sztárok korábbi gála ruhái: 

Exit mobile version