Sztárok

Julia Roberts a fürdőszobában parádézik a MET-gálás ruhájában – ezt viselte volna

A cégek álma Julia Roberts, aki igazán tudja, hogyan csináljon egy kis hírverést. Ezúttal az elmaradt MET-gála ruhájában pózolt a fürdőszobájában, de nem ő az egyetlen, aki kicsípte magát.

Idén elmaradt a MET-gála, ez viszont nem jelenti, hogy a ruhákat sem láthatjuk. Néhány sztár drámai bevonulások nélkül is hatásos és látványos módot talált arra, hogy megmutassa, miben parádézott volna a rendezvényen. Mert lássuk be, ezek a ruhák arra születtek, hogy lássa őket a nagyközönség. A gála témáját idén Sally Porter Orlando című filmje adta, amely egy hoszú időutazás egészen I. Erzsébet korától a 20. századig, és a főszereplőt alakító Tilda Swinton először férfiként, majd nőként jelenik meg. A változatos látványvilág változatos ruhákat ihletett, csak az a kár, hogy ilyen keveset láthattunk eddig.

Julia Roberts fekete-fehér ruhája biztosan a MET-gála  egyik fénypontja lett volna: 

Ezzel együtt is azt mondhatjuk, hogy emlékezetes, ahogyan a fürdőkád peremén egyensúlyoz és még az őt szponzoráló cégek is megkapták, ami jár nekik, hiszen Julia Roberts nem fukarkodott a tagekkel. 

Julia Roberts a Met-gálás ruhájában mászott a habos fürdőkád peremére

Julia Roberts a Met-gálás ruhájában mászott a habos fürdőkád peremére

A leginkább a Mamma mia! és a Levelek Júliának című filmekből ismert Amanda Seyfried a tyúkolban sétál egyet a MET-gálára szánt gyönyörű estélyiben. 

Amanda Seyfried a 2020-as MET-gálára ebben a ruhában ment volna

Amanda Seyfried a 2020-as MET-gálára ebben a ruhában ment volna

Priyanka Chopra színésznő azzal viccelt, hogy az idei évben május első hétfőjén hercegnő-napot tart, a tervezett MET-gála helyett. 

Az ismert komikus és színésznő, Mindy Kaling pedig részt vett a MET-gála kihívásban, amikro ismert és ismeretlen emberek kreálták újra az ikonikus ruhákat. Kaling Jared Leto szettjét választotta. 

Anna Wintour a gála szervezőjeként videóban mesélt arról, milyen összefogást szerveztek és hogyan gyűjtenek pénzt azoknak, akiknek most erre szükségük van. 

MET-gála a ruhákról szólt és a jótékonyságról szólt, ahol a sztárok és a tervezők is megőrülhettek egy kicsit: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top