Shine

Eldőlt: az idei MET-gálát is lefújták a koronavírus miatt

Anna Wintour döntött, május első hétfője nem a MET-gáláról fog szólni.

A tavasz legjelentősebb eseményei közül talán utolsóként fújták le a divatvilág legnagyobb éves bálját, a MET-gálát, melyet a hagyományok szerint május első hétfőjén szoktak megtartani. Az idén 150 éves Metropolitan Múzeum a dizájner jelmezbál témájául idén az About time: Fashion and Durationt adta (szabad fordításban Épp ideje: divat és időtartam), amellyel a dicső múltat és jelent kívánták összekapcsolni, némi irodalmi utalással megspékelve.

Lady Gaga a 2019-es MET-gálán. Az idei ünnepség határozatlan időre elnapolva. (Fotó: Rabbani and Solimene Photography/WireImage)

Lady Gaga a 2019-es MET-gálán. Az idei ünnepség határozatlan időre elnapolva (Fotó: Rabbani and Solimene Photography / WireImage)

Hogy mindezt a divat nyelvére a tervezők hogyan fordították volna le, immár biztos, hogy május 4-én nem derül ki, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy teljesen törölték az éves programtervből a gálát, vagy átteszik az egy későbbi időpontra. Bár többször is felröppentek a hírek, most már az is biztos, Meghan Markle nem fog a májusi MET-gálán parádézni, pedig szívesen megnéztük volna ő és férje ruhaválasztását.

MET-gála:

Mindent a MET-gáláról, avagy miért rendez puccos partit egy múzeum?

Kristálycsillár, tükörtojás és tevepata a rózsaszín szőnyegen is volt a 2019-es MET-gálán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top