Szombat esti láz! Amikor a király család tagjai táncra perdültek – 11 fotó

Gloria | 2020. Május 30.
György herceg balettozni szeret, nagyapja Károly herceg még egy erdélyi népitáncot is megtanult. II. Erzsébet pedig ügyesen használta fel a táncot, mint politikai fegyvert. Hatalmas galériába gyűjtöttük azokat a pillanatokat, amikor a királyi család tagjai táncra perdültek.

Mindegy, hogy egy diszkó táncparkettje, vagy egy ékesen díszített bálterem, ha úgy hozza a helyzet, a királyi család tagjai bárhol táncra perdülnek. Mondhatják, hogy legtöbbször ezt kötelességből teszik, de láthatóan nagyon is örömöket lelik riszában. Az ezeket a pillanatokat megörökítő fotóknak ráadásul olykor igazán különleges történetük van. II. Erzsébet például egy politikai játszma miatt vitte táncba Ghána akkori elnökét. 

II. Erzsébet egyébként rajong a skót, vidéki táncokért, az elmúlt években számtalanszor rendezett a kastélyban táncos összejöveteleket, ahová meghívta a szomszédokat, az alkalmazottakat és a helyi közösség tagjait is.

Diana hercegnő csodálatos fekete ruháját pedig, melyben John Travoltával ropta 1985-ben, borsos áron próbálták elárverzni.  Katalin egy Írországi látogatásán beszélt arról, hogy egyetlen lánya, mennyire szeret táncolni. De nemcsak Sarolta, hanem György is táncórákra jár az iskola után. Azt már Vilmos herceg fecsegte ki, hogy György különösen balettozni szeret. Emiatt szegény gyereket ki is gyúnyolták egy amerikai tévéműsorban, aminek aztán a készítői sokszor kértek bocsánatot

György herceg ebben a nagyapjára ütött, mivel Károly herceg is nagyon szeret táncolni. A trónörökös gyakran jár Erdélybe, mivel britoka is van itt. 2014-ben pedig nemcsak együtt fotózkodott a sepsiszentgyörgyi zenekar tagjaival, hanem táncolni is tanult a muzsikusoktól.

Nézzük, hogyan ropják a király család tagjai!

II. Erzsébet

II. Erzsébet Ghána elnökével táncolt 1961-ben. A jelenet, s annak körülményei a <a href="https://nlc.hu/csalad/20200401/the-crown-diana-sorozat-ii-erzsebet-netflix/">The Crown sorozatba</a> is bekerült. (fotó: Central Press/Getty Images)

II. Erzsébet és Fülöp herceg

II. Erzsébet és Fülöp herceg egy kanadai fogadáson táncoltak 1951-ben. Az előírásnak megfelelően a herceg cowboy ruhát viselt. (fotó:NCJ Archive/Mirrorpix/Mirrorpix via Getty Images)

Diana hercegnő

Diana hercegnő és Károly herceg 1985-ben elutazott Ausztráliába. A tiszteletükre adott fogadást ezzel a tánccal nyitották meg. (fotó: Anwar Hussein/WireImage)

Diana hercegnő

1985-ben nemcsak a férje, de John Travolta is megtáncoltatta Dianát az Egyesült Államokban. Diana <a href="https://nlc.hu/trend/20191119/diana-ruha-john-travolta-tanc-arveres/">ekkor viselt ruháját</a> 2019-ben árverezték el. (fotó: Getty Images)

Károly herceg

Károly herceg nagyon meglepődött, amikor Adriana Vasile ilyen mozdulattal hívta tangózni, amikor Argentínában tett látogatást . (fotó: PA Images via Getty Images)

Károly herceg

Károly herceg Új-Zálandon is táncolt egy jót 2012-ben. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Kate Middleton

Kate Middleton 2006-ban egy londoni buliban táncolt Vilmos herceg legjobb barátjával. (fotó: Getty Images/ Dave M. Benett / Contributor)

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg egy éve voltak házasok, amikor hivatalos látogatást tettek Ócieániában. A helyiekkel itt is táncoltak. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Katalin hercegné

Vilmos és Harry mosolyogva figyelte, ahogyan Paddington medve megtáncoltatta Katalint 2017-ben. (fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Harry herceg

2010-ben Harry herceg Barbadoson tett látogatást. Itt pedig a színpadon táncolt a helyiekkel. (fotó: John Stillwell-Pool/Getty Images)

Harry herceg és Meghan Markle

Amikor 2019-ben ,<a href="https://nlc.hu/sztarok/20191020/meghan-markle-elsirta-magat-interju-kozben-nincs-jol/">feleségével Afrikában járt</a> természetesen újra igent mondott a táncra. (fotó: by Chris Jackson/Getty Images)

Galériák legendákról!

Exit mobile version