Sztárok

Elnézést kért a műsorvezető, aki balettórái miatt röhögte ki György herceget

Lara Spencer alig bírta ki nevetés nélkül, mikor felkonferált egy György hercegről szóló hírt.
György herceg

Egészen elképesztő jeleneteknek lehettek tanúi az ABC reggeli műsorának, a Good Morning Americának nézői a minap: az egyik műsorvezető, Lara Spencer ugyanis alig bírta visszatartani a nevetését, miközben egy György hercegről szóló hírt konferált fel. A szóban forgó hír egyébként arról szólt csupán, hogy a brit trónörökös unokája a szokásos első- és második osztályos feladatok mellett vallástörténetet és balettozást is tanult.

Spencer ezt nem tudta komoly arccal felolvasni, olyannyira nem, hogy amikor a hírben arról volt szó, hogy Vilmos herceg szerint fia, György nagyon élvezi a balettórákat, még azt is közbevetette: „Van egy hírünk számodra, Vilmos herceg: meglátjuk, meddig fog ez tartani.” A műsorvezető viselkedése nem nyerte el a nézők tetszését; sokan fel is háborodtak, aminek az internet különböző fórumain adtak hangot.

Egy nap elteltével végül Spencer is magába szállt, az Instagram-oldalán kért bocsánatot a viselkedése miatt. „Mélységesen sajnálom, amit mondtam csütörtökön hírolvasás közben” – írta, majd hozzátette, egyébként ő is balettozott gyerekkorában, és hisz benne, hogy mindenki azt próbál ki az életében, amit csak akar, mert mindenki mástól érzi magát teljesnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top