Megrázó vallomás Vitray Tamástól: volt felesége, Földi Teri már nem ismerte meg a kórházban

nlc | 2020. Június 11.
Vitray Tamás nem tudott egykori párja egyre súlyosbodó betegségéről. Halála előtt 30 évig nem is beszéltek egymással.

Vitray Tamás egyáltalán nem emlékszik arra, hogy mikor vette feleségül Földi Teri színésznőt, kalandos megismerkedésük részleteit azonban tökéletes pontossággal idézi fel. Kétszer is nekifutottak a közös életnek, azután tíz évig voltak együtt, majd elváltak – írja a legfrissebb Story magazin.

Vitray Tamás a volt felesége, Földi Teri mellett volt az utolsó napokban – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A járványveszély idején önkéntes karanténba vonult Vitray Tamás még nős volt, amikor 1963-ban megismerkedett Földi Terivel. Amikor a tévés megvallotta otthon, hogy szerelmes, a második fiával várandós felesége ajtót mutatott neki. „Vívódtam, kínlódtam, végül visszaköltöztem a családomhoz. Rézi pedig csak annyit mondott: Ők hárman erősebbek, nyertek” – vallotta be Vitray, aki 13 évvel később (azalatt egyszer sem beszéltek egymással) ismét összejött a színésznővel, és 10 évig éltek együtt.

Ezután több mint 30 évig nem találkoztak, nem is beszéltek egymással. Vitray a volt feleség egyre súlyosbodó betegségéről sem tudott, csak akkor értesült róla, amikor az már kórházba került. Másnap meg is látogatta. Ő mosolyogva fogadta, jókedvű volt, és amikor a legendás tévés belekarolt, hogy menjenek egy kicsit sétálni az udvarra, nagyot nevetett. „Ránéztem, Rézike, én a te volt férjed vagyok! Újra csak nevetett. Már nem ismert meg” – emlékezett vissza Vitray.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ez is érdekelhet:

Exit mobile version