nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás időben elbúcsúzott Földi Teritől

Vitray Tamás időben elbúcsúzott volt feleségétől, Földi Teritől

A legendás televíziós volt felesége mellett volt az utolsó napokban.

„Tudtuk, hogy ez elkerülhetetlen, de mit sem csökkenti a fájdalmat” – mondta a Blikknek egykori férje, Vitray Tamás volt feleségéről. Földi Teri hosszan tartó betegség után, 86 éves korában hunyt el. A Jászai Mari-díjas színművész és a televíziós több mint harminc évvel ezelőtt, tíz évig élt együtt, de a válás után is jó viszonyt ápoltak. Vitray a kórházban rendszeresen látogatta volt feleségét, egészen a koronavírus-járvány kirobbanásáig. 

Földi Terinek egyetlen lánya volt, akit Vitray azonnal értesített, amikor megtudta, hogy a színésznő állapota rosszabbodni kezdett. „Amikor a kórházból értesítettek, hogy jöjjek, ha életben akarom még látni, felhívtam Orsolyát is, hogy jöjjön ő is, ha tud. Másnap hajnalban már itt volt, így az utolsó négy napját végigkísérhettük a már egy éve kórházban fekvő Terinek” – magyarázta Vitray. Hozzátette, hogy volt felesége utolsó napjaiban már nem volt magánál. A színművésznő nyolc éven át küzdött betegségével, de csak az utolsó két évben került olyan fázisba, amikor már önmagáról alig volt képes gondoskodni.

Földi Teri Vitray Tamás második felesége volt. A legendás tévés 87 évesen újra válik. Harmadik feleségétől, Kállay Boritól 32 évnyi házasság után már el is költözött.

Olvass még többet Vitray Tamásról az nlc.hu-n:

Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top