Rebel Wilson fogyása nagyon látványos, komolyan vette az újévi fogadalmát

nlc | 2020. Június 17.
Januárban kezdett bele az életmódváltásba Rebel Wilson, aki az egészség évének nevezte el 2020-at. A fogyása pedig egyre látványosabb.

Az ausztrál születésű hollywoodi sztár azzal ért el világsikert, hogy jellegzetes a megjelenése: Rebel Wilson első Los Angeles-i ügynöke tapsikolt örömében, amikor besétált az irodájába a szőke színésznő, mert mint az ügynök mondta, hozzá hasonló karakter nincs még egy. És éppen ezért kapott annyi szerepajánlatot, mindegyikben sikerült eddig bizonyítania és tíz év alatt a vicces, duci mellékszereplőből igazi főszereplő lett, akire ma már bátran rábízzák egy film sikerét, mert a neve garancia. 

Lulu McClatchy és Rebel Wilson a Nickelodeon Australian Kids’ Choice Awards gálán 2008-ban (Fotó: Kristian Dowling/Getty Images)

“Sosem a külsőmmel értem el sikereket, hanem az eszemmel és a humorommal” – mesélte korábban és az is biztos, hogy sokszor jól jött már a jogász végzettsége is, mert nem hagyta magát, ha a lapok kikezdték. 

Az amerikai Marie Claire interjúban elmondta, hogy mindig az eszével akart érvényesülni, és sosem a megjelenésével, és minden szerepére keményen készül. Több különböző magazinnak adott inetrjúból kiderült már, Wilson az amerikai akcentusán is sokat dolgozott, napi több órát gyakorolt, és ugyanígy fizikailag is felkészült minden munkára. Bár sokan nem gondolnák, de személyi edzője is évek óta volt már, mivel 16 munakórás forgatásokat másképpen nem bírta volna. 

Rebel Wilson plus size színésznőként ért el sikereket: 

rebel wilson fogyas elott duci plus size GettyImages-1188299845

Rebel Wilson a Macskák című musicalfilm bemutatjóán 2019 decemberében (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

rebel wilson fogyas elott duci plus size GettyImages-498353466

Rebel Wilson 2015-ben, amikor a Tökéletes hang 2 című filmmel díjat nyertek az American Music Awardson (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

rebel wilson fogyas elott duci plus size GettyImages-152734114

Rebel Wilson 2012-ben a Tökéletes hang című film hollywoodi bemutatóján még alig ismert színésznő volt az Egyesült Államokban (Fotó: Jonathan Leibson/WireImage)

rebel wilson fogyas elott duci plus size GettyImages-127808487

Rebel Wilson 2011-ben a Paul bemutatóján, már feltűnt egyeseknek a jellegzetes stílusa (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

rebel wilson fogyas elott duci plus size GettyImages-107333447

Rebel Wilson 2010-ben, az egyik első amerikai megjelenésén: "Régen nem érdekelt a divat, nálaunk a családban ez nem volt téma. Aztán Los angelesben hirtelen mindenkit érdekelt, mi van rajtam" - emlékezett vissza a színésznő, aki később saját ruhamárkát is a piacra dobott (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

rebel wilson fogyas elott duci plus sizeGettyImages-79375416

Egy ausztrál TV show szereplőjeként 2008-ban így nézett ki Rebel Wilson (Fotó: Kristian Dowling/Getty Images)

rebel wilson fogyas elott duci plus size GettyImages-155579396

Rebel Wilson 2002-ben $12,000 ösztöndíjat kapott, és ma már ő is jótékonykodik a saját alapítványán keresztül (Fotó: Peter Carrette Archive/Getty Images)

2020 januárjában meghirdette az egészség évét a közösségi oldalán, és lelkesítette a követőit, csatlakozzanak hozzá. Wilson mindig is komolyan vette, hogy az elmúlt tíz évben egyfajta példaképe lett a plus size nőknek, akiket sosem buzdított arra, hogy változtassanak a megjelenésükön, viszont hangsúlyozta az egészséges étrend és a mozgás fontosságát. 

“Nem egyforma testet kapunk, abból kell kihozni a legjobbat, amink van” – mondta és bár a súlyáról alig-alig nyiltakozott, annyit korábban egy esti show-ban elárult, hogy olykor 48-as méretű ruhákat hord, néha 46-os is elég. Most azonban látványos változáson megy kersztül a sztár. Rebel január óta nem eszik cukrot, odafigyel az egészséges táplálkozásra és ebben semmilyen kilengést nem enged meg magának, ezzel együtt felpörgette az edézseit is. 

“Hogy őszinte legyek veletek srácok, az “Egészség Éve “programommal szeretnék 75 kilóra fogyni  és karrierem szempontjából pedig össze szeretnék hozni egy filmet az év végéig. Mindkettő napi szintűá energiabefektetést igényel, és állandóak a megtorpanások is, de keményen dolgozom” – írta Rebel Wilson, aki már most egészen másképpen néz ki, mint korábban. 

Ilyen látványos Rebel Wilson fogyása: 

rebel wilson lefogyott fogyas

Rebel Wilson legrissebb fotóján látványos a fogyása Fotó: Instagram)

rebel wilson fogyasa 2020 junius

Rebel Wilson a legutóbbi ausztráliai sajtókonferencia előtt készítette ezt a szelfit

rebel wilson fogyasa

Rebel Wilson fogyása ezen a képen is szembetűnő

rebel wilson fogyas 20220 majus

Rebel Wilson fogyása nem optikai csalódás Fotó: Instagram

rebel wilson fogyas fogyasa 2020 majus elejee

Egyre magabiztosabb Rebel Wilson, amióta keményen edz

rebel wilson fogyas 2020 febr GettyImages-1205190960

Rebel Wilson a fogyókúra elején, februárban a Vanity Fair partin(Fotó: Jon Kopaloff/WireImage)

 

Más látványos fogyások a sztárvilágban: 

Exit mobile version