Sztárok

Nem látszik Melissa McCarthy 50 kilós fogyása az új filmjében

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon nemcsak Melissa McCarthy új filmjéről beszéltek, hanem a színésznő vörös szőnyeges szerepléséről is. Mutatjuk, miért.

Az elmúlt időszakban sokkal több szó esett Melissa McCarthy fogyásáról, mint a filmjeiről, pedig a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott Megbocsátasz valaha? című produkció tényleg valami új, amit eddig nem láttunk a színésznőtől. 

Igaz, Melissa McCarthy felismerhetetlen az új filmjében: 

(De nem a fogyása miatt. ezúttal irreleváns volt,mennyit mutat a mérleg.)

Talán éppen a nagy kontraszt miatt került megint előtérbe, milyen jól néz ki McCarthy, aki áprilisban még 35 kilós fogyásról beszélt, mostanra állítólag 50 kilótól szabadult meg a diéta kezdete óta. Korábban is bátran viselt színes és feltűnő ruhákat, de állítása szerint igazán csak mostanában érzi magát jól a bőrében. Mint elmondta, a gyerekei miatt változtatott az életmódján, mert attól tartott, túlsúllyal nem tud olyan minőségi időt velük tölteni, amilyet szeretne. 

Nézd meg, hogyan tündökölt Melissa McCarthy a Torontói Filmfesztiválon: 

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top