Justin Biebert szexuális zaklatással vádolják, az énekes mindent visszautasít

nlc | 2020. Június 22.
Egyre több hír születik arról az Egyesült Államokban, hogy Justin Biebert szexuális zaklatással vádolja egy nő. Az énekes még az exét is bevonta az ügybe.

Justin Bieber a Twitteren reagált vasárnap annak a nőnek a vádjára, aki szerint szexuálisan zaklatta őt 2014. március 9-én Austinban, a Four Seasons Hotel egyik lakosztályában. Azt elismerte az azóta házas Bieber, hogy akkor a városban volt, de állítása szerint AirBnB lakást béreltek az exével Selena Gomezzel, majd egy Westin hotelbe költözött.

Bieber a Twitteren mellékelte azt a visszaigazolást, amit az adott időszakra az AirBnB-től kapott. “A pletykák, azok csak pletykák, de a szexuális zaklatás, olyan vád, amit nem tudok könnyedén venni. Azonnal reagálni akartam, de tiszteletben szeretném tartani azokat az áldozatokat, akik ezzel a traumával harcolnak nap, mint nap.  Összeakartam gyűjteni minden bizonyítékot, mielőtt ezt a közleményt kiadom“- írta a Twitteren.

Az énekes azt állítja, hogy az említett hotelben soha nem volt szobája, csak a szálloda éttermében láthatta őt a vádlója, ahol ebédelt. Bieber határozottan kijelentette, hogy az exével lakott március 9-én, majd 10-én költözött át a Westin egyik szobájába. Nemcsak az AirBnB visszaigazolását, de a hotelből kapott számlát is mellékelte. Ezt a szobát egyébként Mike Lowery álnéven foglalta.“Megkerestem a Four Seasons regionális menedzserét, aki megerősítette, hogy nem volt lakosztályom, szobám március 9-én az adott hotelben. Ezt az információt a sajtó munkatársainak is kiadják, ha felkeresik őket”- írta a depresszióval is harcoló Bieber.

“A szexuális zaklatást mindig nagyon komolyan kell venni, ezért éreztem azt, hogy ilyen részletes válaszra van szükség tőlem. A bizonyítékok alátámasztják, hogy ezek a rágalmak nem valósak, így jogi lépéseket teszek az ügyben”–  zárta közleményét Bieber, aki viszont nem reagált arra a vádra, melyek egy 2015. májusi zaklatásról szólnak.

via

Hírességek és a szexuális zaklatás

Exit mobile version