Sztárok

Senki nem sejtette, hogy Justin Bieber súlyos beteg – többen depresszióra gyanakodtak

Justin Bieber két éve vonult vissza, most visszatér.

Justin Bieber két éve jelentette be, hogy alkotói válságba került, és a lelkére szeretne figyelni, ezért visszavonul egy időre. Azt is rebesgették, hogy az ismerősi körében azt mondta, soha többet nem ad ki új albumot, de azért erről sejteni lehetett, hogy nem igaz. A fiatal énekes tavaly vette el szerelmét, Haily Baldwint, akivel szuper harmóniában élnek. Biebernek azonban hiányzott a zeneipar, így már tavaly is voltak közös számai különböző előadókkal, két héttel ezelőtt pedig bejelentette, hogy jön ki az új albuma, illetve egy dokumentumfilmet is kidob az életéről.

Sokan az gondolták, hogy a visszavonulás az énekes depressziója van, ám ez nem igaz. Justin bevallotta, hogy Lyme-kórral küzd egy ideje, ami több betegséget is okozott nála. A kommentelők nagy része megjegyezte korábban, hogy milyen sz*rul néz ki, többen azt mondták, biztos valami függőség alakult ki nála. Nagyon lefogyott és bőrbetegséggel küzdött. Tisztázván a pletykákat, Bieber lerántotta a leplet a betegségéről, de azt is megtudtuk, hogy folyamatos kezelés alatt áll, és sokat javult az állapota.

Fotó: Hollywood To You / Star Max / GC Images

Azt ígéri, a január végén megjelenő dokumentumfilmjében részletesen is mesél a diagnózisról, illetve arról, hogyan élte meg a felesége és a családja a szörnyű időszakot. Azt ígéri a rajongóknak, hogy újabb turnéra indul, és most már folyamatos lesz a dalszerzés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top