11 fotó, ami bizonyítja, hogy a szülinapos Liptai Claudia egy kaméleon

nlc | 2020. Július 15.
Ma ünnepli a 47. születésnapját Liptai Claudia, aki elképesztően sokat változott az elmúlt 20 évben!

Csíííz, Pasik, majd az első, nagy showműsor Tillával, vagyis a Big Brother. Sok-sok évad Megasztár, saját talkshow, hajnali ébresztés a Mokkában, majd számos  szórakoztatóműsor, amit idén egy sorozat, A Tanár követett. Összefoglalni sem könnyű, hogy mennyi tévéműsorban volt látható az elmúlt 20 évben Liptai Claudia, aki kaméleonként változtatott a külsején

Láthattuk hosszú, vörös fürtökkel, rövid szőke frizurával, ahogyan elegáns, vagy éppen vadóc stílusú ruhába öltözött műsorvezetőként is. Liptai Claudia 1973. július 15-én született, vagyis ma ünnepli a 47. születésnapját. Ebből az alkalomból összeválogattuk a legnagyobb átalakulásait, amit mi nézők is figyelemmel kísérhettünk az elmúlt évek alatt.  Bár korábban úgy fogalmazott, hogy világéletében elégedetlen volt a külsejével, végignézve ezeket a képeket, tényleg csak azt tudjuk mondani, hogy ne legyen elégedetlen, mert csodásan néz ki!

Nézd meg Claudia átváltozását a galériánkban!

Liptai Claudia

2000 - Az érzéki démon. <a href="https://nlc.hu/sztarok/20190721/liptai-claudia-regi-rtl-klubos-felvetelei-rettento-meresz-dekoltazsokkal-dolgoztam/">"Rettentően merész dekoltázsokkal dolgoztam, ma már rászólnék a kis nőre, hogy öltözzön már föl rendesebben"</a> - mondta mostanában a régi fotóira reagálva Claudia. (fotó: Smagpictures.com / Meglepetés x)

Liptai Claudia

2002 - Liptai Claudia, mint a Big Brother női műsorvezetője. A műsor 2 évadot élt meg itthon. (fotó: Smagpictures.com / Meglepetés x Archívum)

Liptai Claudia

2009 - Liptai Claudia a Jóban Rosszban 1000. epizódjának születésnapi buliján. Claudia évekig szerepelt a sorozatban. (fotó: Smagpictures.com / Borbála Réti)

Liptai Claudia

2010 - Claudia a Megasztár 5. szezonjában. (fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Liptai Claudia

2011 - Egy komolyabb szett Claudiától a Mokkában. (fotó: TV2 / press.tv2.hu )

Liptai Claudia

2011 - Claudia a Pletykafészek című vígjátékban, a budapesti Centrál Színházban. <a href="https://nlc.hu/sztarok/20190903/liptai-claudia-ritka-foto-natur/">„Ritkán vagyok olyan bátor, hogy megmutassam magam natúran”</a>- mondta korábban. (fotó: SMAG/Szilárd Vörös)

Liptai Claudia

2011 - Claudia a Nagy duett első szériájában, már rövid hajjal. (fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Liptai Claudia

2016 - A Nagy Duett 4. szezonjában egy csodálatos fehér ruhában. (TV2 / press.tv2.hu)

Liptai Claudia

2018 - Szintén Nagy duett és az csodálatos vörös ruha, ami elképesztően jól állt Claunak (fotó: TV2 / press.tv2.hu )

Liptai Claudia

2018 - Újabb piros szett, amit Claudia a Csak show és más semmi 3. adásában viselt. (fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Liptai Claudia

Liptai Claudia 2020-ban, <a href="https://nlc.hu/sztarok/20200411/liptai-claudia-negy-ev-kihagyas-kepernyo/">A tanár című sorozatban</a>. Természetesen parókában. (fotó: RTL klub)

Átalakulások!

Exit mobile version