Trend

Csodát tesz vendégeivel az orosz stylist – előtte-utána fotók

Merészség és egy kis kreativitás – ez a két dolog kell ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot az ember.

Nem a ruha teszi az embert – ezt mi nagyon komolyan gondoljuk itt az nlc-nél. Azt viszont, hogy az ápolt, rendezett külső óriási lökést ad az önbizalmunknak és a hangulatunknak is, álságos dolog lenne tagadni. Másképp viselkedünk, és sokkal magabiztosabbnak is érezzük magunkat, ha reggel tükörbe nézve azt érezzük, igyekeztünk megtenni mindent annak érdekében, hogy ma is a lehető legelőnyösebb arcunkat mutassuk. És ha elégedettek vagyunk magunkkal, az bizony süt rólunk.

Kik is tudhatnák ezt jobban, mint azok, akiknek a hivatásuk, hogy mindenkit megtanítsanak arra, miképp hozhatják ki a legtöbbet az outfitjükből, a sminkjükből és a stílusukból? Alexandr Rogov orosz stylist például pontosan tisztában van vele, így aztán turnéra indult hatalmas szülőhazájában. A célja, hogy olyan embereknek mutassa meg, mit tudnak egy pici tudatossággal – bátrabb sminkkel, vagy épp egy új frizurával – kihozni önmagukból, akiknek csak álom, hogy a moszkvai vagy a szentpétervári méregdrága butikok kínálatából válogassanak. Alexandr hitvallása szerint a stílus nem pénz, hanem sokkal inkább tudatos jó döntések és egy kis kreativitás kérdése.

Ennek jegyében vette kezelésbe a most következő klienseit, és szerintünk az eredmény fantasztikus.

via

Egy kis merészség csodákra képes (Fotó: Instagram/rogov24)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top