A hosszú combú Tóth Gabi akkorát énekelt, hogy az ember csak pislog utána

nlc | 2020. Augusztus 03.
Persze nem elhanyagolható tény, hogy Tóth Gabi brutálisan jól néz ki a friss videókon, de ami még fontosabb: akkorát énekel, hogy azt szerintünk még Celin Dion is megirigyelné.

Zajlik az élet a Krausz-Tóth házaspárnál. Krausz Gábor a napokban forgatta le a Séfek séfe műsor legújabb szezonját, amit egy poszttal is megerősített az Instáján. “Izgalmas hetek vannak mögöttünk, köszönjük az egész stábnak a munkát, ez tényleg brutális lesz”– írta a séf  alig tíz nappal ezelőtt. Felesége, Tóth Gabi pedig új dallal jelentkezett, és egy akusztikus piknik fellépésre is készül, amely augusztus 15-én lesz (természetesen szabadtéren) a fővárosban. 

Bár a házaspár nyáron azt a döntést hozta meg, hogy imádott gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztanak meg a közösségi felületeinken, és az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is törlik, ez nem azt jelenti, hogy mostanság, csak unalmas, szponzor tartalmak láthatóak a közösségi oldalaikon. Vasárnap például Krausz Instáján volt elérhető egy olyan videó, amit még Celin Dion is megirigyelne!

Akik aktívan használják a TikTokot, bizonyára tudják, hogy ki az az Ire Varga, vagy Varga Irén. A hölgyre, aki imádja halandzsa angollal eldalolni a Titanic főcímdalát, úgy tűnik Tóth Gabiék is felfigyeltek. Így esett, hogy Gabi egy fekete ruhában, mikrofonnal a kezében, leült a nappalija közepén, és a csillagokat is leénekelte az égről, úgy mutatta meg, hogyan is szól az a bizonyos Celin Dion világsláger. Büszke férje pedig Varga Irénnek küldte szeretettel a dalt. Sajnos a felvétel, csak 24 órán át elérhető, szóval javasoljuk, hogy gyorsan csekkoljátok le Krausz Gábor Instáján, és valaki küldje el Celion Dionnak is, mert ezt duettért kiállt.

tóth gabi

Tóth Gabi (fotó: Krausz Gábor/Instagram)

Tóth Gabi

Tóth Gabi (fotó: Krausz Gábor/Instagram)

Ezeket már láttad?

Exit mobile version