TV-sztárok

Itt van Tóth Gabi legújabb videoklipje!

A „Veled akarok lenni” című dalhoz készül.
Itt van Tóth Gabi legújabb videoklipje!

Az utóbbi években Tóth Gabi egyre többet alkot folklór stílusban, mindezt persze popzenével ötvözve. A legújabb, „Veled akarok lenni” vonós témája is tisztelgés a népi motívumok előtt.

Az újdonsült anyuka legújabb videóját a posztmodern művész, Galler András „Indián” rendezte, akivel az énekesnő már rengeteg korábbi kisfilmen is együtt dolgozott.

Gabi így mesélt a forgatásról: „A természet közelsége mindig is nagyon fontos volt számomra. Itthon is gyönyörű tájakat fedezhet fel az ember, hiszen hazánk bővelkedik a csodásnál csodásabb természeti kincsekben. A dal címe erre is utal: újra érezni a természet közelségét, újra visszanyúlni a gyökerekhez. A szám üzenete magában hordozza a karantén utáni átértékelt, letisztult lelkivilágot. Azt a gondolatot, hogy becsüljünk meg minden percet, és adjunk hálát a természetnek, hiszen amikor hónapokon át be voltunk zárva, ő mindig szívesen fogadott bennünket – a szabadban biztonságban lehettünk azokkal, akiket a világon a legjobban szeretünk!” – mondta az énekesnő.

(Kiemelt kép: Youtube)

Még több hír az énekesnőről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top