Szinetár Dóra hiába állapodott meg az Operettszínház vezetőségével, nem tartották magukat az egyezséghez

nlc | 2020. Szeptember 02.
Szinetár Dóra egy Instagram-posztban tudatta, hogy végleg búcsúzik a Budapesti Operettszínháztól.

Szinetár Dóra 27 évig erősítette a Budapesti Operettszínház társulatát, azonban pár hónappal ezelőtt bejelentette, hogy nem kíván többé a teátrum színésznője lenni. „Kaptam egy nagyon megtisztelő ajánlatot, (…) remélem, hogy ezzel a váltással egy sokkal boldogabb és nyugodtabb korszak kezdődik a színházi életemben” – nyilatkozta korábban a Story magazinnak Szinetár Dóra, aki tegnap egy hosszú bejegyzésben búcsúzott szeretett színházától. 

„Ma valami véget ért. Nagyon sok mindent tudnék most írni, de inkább beszéljenek a képek” – kezdte a színésznő, majd később azt is elárulta, hogy miért nem játssza le a még futó előadásait. 

„Ma lezártam egy fontos szakaszt, bár teljesen nem szerettem volna, de az új vezetés döntése értelmében – az eredeti megállapodásunktól eltérően – a Rebecca és a Levelek Otthonról produkciókban sem találkozhatunk mostantól. Persze az élet hosszú, a sors pedig huncut, úgyhogy… majd meglátjuk… Ami biztos, hogy mától a Thália Színház büszke tagja vagyok, és várom a rengeteg szép és jó élményt, ami majd itt ér, és várlak Titeket! Gyertek! Nem kell messzire jönni, a szemközti épületben leszek, és csoda jó előadásokban fogok játszani, fantasztikus kollégákkal” – osztotta meg követőivel Szinetár Dóra.

Ez is érdekelhet:

Szinetár Dóra (Fotó: Instagram)

Exit mobile version