Sztárok

Eldőlt, melyik színházban folytatja Szinetár Dóra: ,,Schell Judit hívott, és azt mondta, szükség van rám”

Szinetár Dóra a közösségi oldalán jelentette be a jó hírt.

Szinetár Dóra, a teátrum vezető színésznője felmondott az Operettszínházban – tudta meg a Story magazin pár héttel ezelőtt. A színésznő nem kívánt reagálni a felmondása körüli megjegyzésekre, sőt új társulatának kérésére egy ideig azt sem árulhatta el, hol láthatja ősztől a közönség. Dóra most a közösségi oldalán közölte, hogy a Thália színházba igazolt, ott folytatja a karrierjét.

View this post on Instagram

Akkor most már mondhatom… Szeptembertől a Thália Szinház társulatát erősítem (vagy gyengítem, majd kiderül) 🤪 Nem csinálok úgy, mintha íme mostantól prózai színész lennék, mert sokszor voltam az eddig is, és biztos nem mindig leszek az ezután sem. Meg ez szerintem amúgy is hülyeség, az ember vagy Színész, vagy nem az. Búcsúzkodni sem szeretnék, mert ahogy az “új kollégáimmal” is játszottam már régen, biztos a régiekkel is fogok majd még. Az élet hosszú, a szakma kicsi… 😜 Arról, hogy miért megyek el szintén nem írnék eposzt -bár lehetne, úgy mindenestül az elmúlt mondjuk 28 évről, amióta itt játszottam- majd egyszer inkább egy könyvet (aztán elhagyom az országot😂…) Csak annyit, hogy Schell Judit hívott, és azt mondta SZÜKSÉG VAN RÁM. Ez pedig ezen a pályán az általam legritkábban hallott mondat, úgyhogy egyértelmű volt, itt az idő! Menni kell! Nagyon büszke vagyok, hogy olyan kollégákkal dolgozhatok újra együtt, mint Molnár Piroska, Vida Péter, Csőre Gábor, Szabó Győző, Béres Attila, vagy Valló Péter, és nagyon várom, a találkozást Pindroch Csabival, Zayzon Zsolttal, Mentes Julival, Ember Márkkal, és még sorolhatnám… Egy új, izgalmas időszak kezdődik, ami egyben reményeim szerint végre hoz az életem ezen részére is egy kis szerethető nyugalmat… 🙏🏼♥️🎭 A mellékelt fotókon a legutóbbi Operettes időszakból a két kedvencem, Kelemen Kató/Vadász Frici az Én és a kisöcsémből kedvenc kolléganőmmel Szendi Szilvivel, a másik Lina Lamont az Ének az esőbenből az én drága “sárga traktorommal” (ez egy belső poén, mindegy is🤪) Gömöri András Mátéval. Sajnos jövőre egyik előadás sem megy már, kérdésetekre, hogy játszom-e még az Operettben, a válasz, hogy talán a Rebeccát, ha megy még, és persze, ha hívnak. De nem kell messzire mennetek, ha szeretnétek színházban látni, csak a járda túloldalára. 😜 Ott várlak titeket szeptembertől a Thália Színházban, több előadásban is majd, de erről később! 😎😊😍🎭 #elszerződtem #thaliaszinhaz #dejolesz #nagyonvarom #gyertekszinhazba

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on

,,Akkor most már mondhatom… Szeptembertől a Thália Színház társulatát erősítem (vagy gyengítem, majd kiderül). Nem csinálok úgy, mintha íme mostantól prózai színész lennék, mert sokszor voltam az eddig is, és biztos nem mindig leszek az ezután sem. Meg ez szerintem amúgy is hülyeség, az ember vagy Színész, vagy nem az. Búcsúzkodni sem szeretnék, mert ahogy az “új kollégáimmal” is játszottam már régen, biztos a régiekkel is fogok majd még. Az élet hosszú, a szakma kicsi… Arról, hogy miért megyek el szintén nem írnék eposzt -bár lehetne, úgy mindenestül az elmúlt mondjuk 28 évről, amióta itt játszottam- majd egyszer inkább egy könyvet (aztán elhagyom az országot…) Csak annyit, hogy Schell Judit hívott, és azt mondta SZÜKSÉG VAN RÁM. Ez pedig ezen a pályán az általam legritkábban hallott mondat, úgyhogy egyértelmű volt, itt az idő! Menni kell! Nagyon büszke vagyok, hogy olyan kollégákkal dolgozhatok újra együtt, mint Molnár Piroska, Vida Péter, Csőre Gábor, Szabó Győző, Béres Attila, vagy Valló Péter, és nagyon várom, a találkozást Pindroch Csabival, Zayzon Zsolttal, Mentes Julival, Ember Márkkal, és még sorolhatnám… Egy új, izgalmas időszak kezdődik, ami egyben reményeim szerint végre hoz az életem ezen részére is egy kis szerethető nyugalmat…” – írja Instagram-oldalán Szinetár Dóra.

Olvass még Szinetár Dóráról az nlc.-n:

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top