Ördög Nóráék sokakat érintő változást vezettek be kisboltjukban

nlc | 2020. Szeptember 13.
Az utóbbi néhány hétben többször is lehetett hallani Ördög Nóráék balatonakarattyai vállalkozásáról. Most újabb változás állt be a kisbolt életében.

Néhány héttel ezelőtt már oda jutott Ördög Nóriék balatonakarattyai kisboltjának ügye, hogy a rendőrséget és a városvezetést is be kellett vonni. A Nekem a Balaton sikere ugyanis minden várakozást felülmúlt, még magukat a tulajdonosokat is meglepte: az érdeklődők csak úgy özönlöttek, aminek következtében az egykor csendes üdülőövezetben nagy lett a zaj, a lakók pedig nem merik kiengedni az utcára a gyerekeiket.

Nóri az esettel kapcsolatban azt írta, habár korábban felhívták az emberek figyelmét, hogy parkoljanak távolabb, a felhívásuk süket fülekre talált. „Amíg a törvény adta lehetőség adott, hogy autók érkezzenek és parkoljanak ide, addig mondhatunk bármit. Valószínűleg a korlátozás lesz a megoldás”nyilatkozta a páros a Borsnak.

Miközben folyamatosan dolgoznak a helyzet feloldásán, Nóriék újabb sokakat érintő változást jelentettek be a bolttal kapcsolatban a közösségi oldalukon: „Biztosan tudjátok már, hogy megváltozott a Nekem a Balaton nyitvatartása. Hétfőtől-szombatig: 8:00–20:00-ig. Vasárnap pedig 8:00-tól 18:00-ig vagyunk nyitva. Viszont a Google még mindig a nyári nyitvatartást írja ki, hiába jeleztük, hogy változott” – idézi Instagramon közzétett posztjukat a Blikk.

Ördög Nóráék közös vállalkozása: 

Exit mobile version