Sebestyén Balázs kiverte a biztosítékot az Álarcos énekes-versenyzőknél

nlc | 2020. Október 08.
Nem ez az első eset, hogy Sebestyén Balázs túlzásba esik, a hétvégi adásban látható, hogy a megjegyzései többeknél is kiverték a biztosítékot.

Az idei Álarcos énekes versenyzői a tavalyiaknál sokkal aktívabban kommunikálnak a zsűrivel, már amennyire ezt a formátum engedi. Természetesen nem szólalhatnak meg, de a testbeszéd nem tilos. A Zebra például minden fellépése előtt úgy jött be a színpadra, hogy már csak arról fel kellene ismernie minden nézőnek, ahogyan mozog, ahogy a kérdésekre és ahogy a viccekre reagál, mint a hétvégén leleplezett Kakas is tette. A Kaktusznak a jelmeze mérete és formája miatt nehezebb dolga van, ahogy például az Elefántnak is, de ez utóbbi megtalálta a módját, hogy kifejezze magát. Amikor a legutóbbi adásban a nyomozók ismét Bach Szilviát vélték felfedezni a versenyzőben, Sebestyén Balázs azt fejtegette, hogy nincs elég jó hangja a humoristának, közben az Elefánt bemutatott neki: 

Az Elefánt bemutatott Sebestyén Balázsnak az Álarcos énekesben

Bár Gáspár Laci szerint ezzel lebuktatta magát Bach Szilvia, az igazi leleplezésre egyelőre várni kell. Annyi viszont biztos, nem ő az egyetlen, aki nem értékelte Balázs megjegyzését. És most nem Istenes Bencéről beszélünk, aki mindig visszavág a nyomozónak

Az Elefánt után a Dinó és a Béka is bemutatott Sebestyén Balázsnak: 

Szerinted jogosan? Szavazásunkat a videó alatt találod.  

Mi a véleményed?
Balázs tényleg sokszor túlzásba esik, jogos a versenyzők reakciója
A versenyzők ugyanúgy viccelnek, mint Balázs, nincs ebben indulat
A többi nyomozó mindig Balázs megjegyzéseit hangsúlyozza ki, ezért tűnik bántónak
A versenyzők nem értik a viccet, ennyi derült ki ebből

Sebestyén Balázs nem csak az Álarcos énekesben mondja el a véleményét: 

Exit mobile version